Nivea

Čišćenje lica neizostavan je dio beauty rutine i osnova za lijepu kožu. U ubrzanoj svakodnevici, žene traže proizvod koji je jednostavan za upotrebu, a koji će njihovu kožu istovremeno temeljito očistiti od šminke i svih nečistoća koje lice prikupi tijekom dana. No, osim toga, danas većina žena ima posebne zahtjeve te osim toga želi i intenzivnu hidrataciju kože nakon samog čišćenja.

Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija za čišćenje lica ispunjava sve ove želje i uz to čini vašu kožu vidljivo gipkom i elastičnom. Pružite svojoj koži učinkovito čišćenje i razmazite ju cjelodnevnom dubinskom hidratacijom s čistim hijaluronom uz NIVEA Hydra Skin Effect micelarnu vodu i gel. Micelarna tehnologija dubinski uklanja sve nečistoće s lica te osvježava kožu, dok hijaluronska kiselina daje punoću i rezultat gipke, elastične i podatnije kože.

NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda temeljito će ukloniti sve nečistoće i šminku s vašeg lica uz dubinsku hidrataciju tijekom cijelog dana, a prikladna je za sve tipove kože.

Isprobajte još jedan proizvod za čišćenje lica koji vas neće iznevjeriti. Kako bi vaša koža bila elastična i hidratizirana, prepustite se učinkovitoj tehnologiji koju pruža NIVEA Hydra Skin Effect micelarni gel.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Nivea