Otto Kern Ultimate Black

Ured u sumrak i obzor velikoga grada pružaju se iza elegantnog muškarca modernog poslovnog izgleda: ambiciozan i uporan – nositelj mirisa marke Otto Kern ne bježi od usporedbe na putu do uspjeha, jer se pobjednički gen nalazi u njegovu DNK. Bilo na poslovnom ručku s važnim klijentima, na sastancima u uredu ili uz opušteno piće nakon posla u omiljenom baru s kolegama – njegova je vrhunska prisutnost uvijek primjetna.

Kao nitko drugi, utjelovljuje modernu eleganciju uparenu s nepogrešivom muškošću. Ovaj čovjek svojom pulsirajućom aurom uvijek postiže svoje ciljeve i zadovoljan je samo najboljim. Otto Kern Ultimate Black utjelovljuje ovaj samopouzdani izraz elegantnim i istodobno muškim mirisom s orijentalnim nijansama. Mirisi i proizvodi za njegu bit će dostupni u trgovinama od kraja rujna 2021. godine.

Koncept

Muževan, samopouzdan, elegantan, ležeran – mirisi Otto Kern neprestano su među najpopularnijim muškim parfemima od njihova predstavljanja 2008. godine i trenutačno se nalaze na četvrtome mjestu najuspješnijih mirisa za životni stil muškaraca na njemačkom tržištu parfema. Otto Kern Ultimate Black kompozicija je po mjeri za sve koji ciljaju visoko. Koncept se temelji na čimbenicima uspjeha klasičnog mirisa Otto Kern Signature koji se smjestio na vrh najprodavanijih mirisa od 2008. godine.

Miris

Otto Kern Ultimate Black nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija koja se otvara jarko svježim i egzotičnim mirisom bobica cimeta i ružičastog papra. Kadulja, lavanda i kasni oštrik čine klasičnu, prepoznatljivu srednju notu. U donjoj noti miris završava čarobnom simfonijom toplih, senzualnih nijansi i suhih, prepoznatljivih drva koja ističu krajnji karakter muškarca.

Što god poslovni dan donio sa sobom – Otto Kern Ultimate Black savršen je pratitelj muškarcima koji odišu muškošću, uspjehom i samopouzdanjem.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Otto Kern