Salon Vodotehnika zna kako

Tijekom proljeća mnogi se odlučuju na preuređenje interijera, a bilo da je riječ o renovaciji kuhinje ili kupaonice sada je pravi trenutak za velike uštede, posebice ako svoj dom ili poslovni prostor želite oplemeniti kvalitetnim i trajnim rješenjima. Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijanse koje nude eleganciju za sva vremena.

‘Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim’, objasnili su u salonu Vodotehnika.

Stoga, ako ste ovih dana u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana s lagera možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja. Na popustu su renomirani brendovi: Sant’Agostino, Flaviker, Supergres, Piemme, Dom Ceramiche, Teuco, Brem, Flaminia, Idea Stella, Inda, Pino, F.lli Frattini, Isa, Olympia, Pozzi Ginori, Samo i dr.

Dodajte stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere i svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

Chic.hr @chic.hr

Photo: www.salon-vodotehnika.hr