Pronađite svoju savršenu nijansu

Kreirana prije deset godina, Armanijeva podloga za besprijekoran izgled kože FACE FABRIC iznova je u središtu pozornosti kao neizostavan proizvod za svakodnevni makeup. Ponovno otkrivanje čari podloge FACE FABRIC nalikuje isprobavanju savršenog para traperica: osjećaj „druge kože“ uz ležeran, ekstra mat finiš ovaj legendarni proizvod čini ključnim saveznikom koji će obogatiti vaš život. Prozračna formula FACE FABRIC iznimno je nosiva u svim prilikama: ne ostavlja mastan ili praškast trag; donosi svježinu i prekrasno se stapa s kožom, baš poput savršenog para traperica. U potpunosti će ispuniti očekivanja i podariti vam prepoznatljiv stil: FACE FABRIC neizostavan je proizvod u kozmetičkoj torbici svake žene.

PRONAĐITE SAVRŠENU NIJANSU

Pronađite nijansu koja vam savršeno odgovara i učinite je dijelom svojeg prepoznatljivog stila – FACE FABRIC obavija kožu mekim, blistavo prozračnim velom poput savršeno skrojenog komada odjeće.

Kao da je napravljena od rastezljive tkanine koja ugodno prianja na ženstvene obline, FACE FABRIC sadrži tehnologiju koja na koži stvara nevidljivi sloj, prekrivajući nepravilnosti u djeliću sekunde. Tehnologija „Softlash oil“ osigurava delikatnu i hlapljivu formulaciju koja se lako nanosi, ostavljajući samo postojan i iznimno ugodan sloj na površini kože. Meka i prozračna, savršeno obavija lice – poput traperica koje prate oblik tijela. Topiva se tekstura odmah stapa s kožom, kao da su stvoreni jedno za drugo. 3D tehnologija elastičnih vlakana „MicroFil texturizer“ donosi rastezljiv polimer koji se stapa s konturama lica, oblikujući ih do savršenog mat finiša koji traje cijeli dan. Nevidljivo poput trika, FACE FABRIC sakriva nepravilnosti i vidljive pore, baš poput druge kože. U sekundi, koža je glatkija, savršenija i izgleda prirodnije no ikad.

SVAKODNEVNE NIJANSE ZA LEŽERAN IZGLED

Svaka žena nosi svoj omiljeni par ispranih traperica u boji koja joj najbolje odgovara. Na sličan način, 8 nijansi podloge FACE FABRIC savršeno odgovaraju svim tonovima kože. Kombinirajući providne mineralne pigmente željeznih i titanijevih oksida s organskim sastojcima, formula se odmah po nanošenju sljubljuje sa kožom.

TEKSTURA KOJA SE TOPI U DODIRU S KOŽOM, DUGOTRAJAN MAT UČINAK

Idealna za mladu kožu, formula je meka na dodir – lako se stapa i nadograđuje, omogućavajući jednostavnu primjenu. Pruža optimalnu pokrivenost, a ekstra mat finiš osigurava savršen izgled kože u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj prilici. Tako je nevidljiva, baš kao da je i nema.

SAVRŠENA NIJANSA I PERSONALIZIRANE NALJEPNICE

Legendarni proizvod FACE FABRIC nježno miluje kožu … personalizirajte ga naljepnicama koje ćete dobiti prilikom kupnje kako bi bio prepoznatljiv i samo vaš.

NEIZOSTAVAN DIO MAKEUPA ZA SVE TONOVE KOŽE

Prirodne i ležerne, tri zaštitna lica Armanijeve kampanje za FACE FABRIC predstavljaju ljepotu različitih tipova i tonova kože, koja dolazi do izražaja zahvaljujući ovom legendarnom proizvodu.

Klasična bijela košulja, ležerne traperice: kampanja se temelji na priči o novom neizostavnom proizvodu dekorativne kozmetike. Iznimno nosiva i multifunkcionalna, ova je podloga novo tajno oružje za isticanje ljepote kože u svim prilikama. Isprobajte nijanse i pronađite onu koja vam savršeno odgovara – a zatim je više nikad ne ispuštajte iz ruku.

Nije li vrijeme da pronađete savršenu nijansu?

Foto: Giorgio Armani Beauty