Nutribullet

Još od 2003. godine misija Nutribulleta je inspirirati ljude diljem svijeta i pomoći im integrirati bolju prehranu u svakodnevni život. Cilj je pretvoriti hranu u super hranu i to na brz, jednostavan i učinkovit način. Nutribullet broji preko 80 milijuna zadovoljnih kupaca diljem svijeta, a ovim putem poziva Vas da postanete jedan od njih.

Kvalitetna prehrana zaista ima moć promijeniti živote, a za dobre odluke nikad nije kasno. Korisnici Nutribulleta cijene jednostavnost upotrebe uređaja i baš zato reći ćemo vam sve što bi trebali znati prije nego se odlučite ovaj jedinstveni uređaj pozicionirati i u Vaš dom. Nutribullet ima sve što vam treba kako bi napravili prvi korak prema zdravijem načinu života.

Njegove oštrice i motor snage 600W bez napora miješaju voće, povrće i tekućine, zadržavajući ključne hranjive tvari potrebne za vaš organizam. Ojačati svoj imunitet i započeti dan energetskim boostom od sada je moguće u 60 sekundi, baš koliko Nutribulletu i treba da napravi ukusan smoothie. Samo ubacite željene proizvode i blendajte sa stilom.

Osim što se jednostavnim i inovativnim dizajnom uklapa u svaki interijer, njegova pristupačna cijena zasigurno će biti razlog više kako bi donijeli odluku postati njegov novi vlasnik.

Nutribullet možete pronaći u poslovnicama Elipso, Emmezeta, Harvey Norman, eKupi, Nama, Sancta Domenica, Svijet Medija i Tehno Mag.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Nutribullet