Strast zvana Guerlain

“Miris predstavlja ženstvenost stapajući se s našim svakim raspoloženjem i tako izbjegava definiranje. To je ono što ja volim kod Mon Guerlaina”

  ANGELINA JOLIE

Mon Guerlain je slavlje suvremene ženstvenosti. Ženstvenost snažne žene, koja se ne ispričava za svoju ranjivosti i ne pokušava je sakriti. Vedra i smirena, nasmijana i ozbiljna, kompleksna i jednostavna, ona prihvaća svoju višestranu osobnost. Ona je slobodna žena, koja zrači privlačnom snagom, odvažnošću i hrabrošću.  Oslobađajući se od konvencija, ona je iznenađujuća i nepredvidljiva.

Miris su kreirali Thierry Wasser, Guerlain Master Perfumer i Delphine Jelk, Perfumer; Mon Guerlain je moderan i elegantan miris, prava posveta današnjoj ženstvenosti: snažnoj, slobodnoj i senzualnoj, a inspiracija je Angelina Jolie, izuzetna žena koju ne možemo staviti u kategorije i kalupe.

Mon Guerlain Eau de Toilette otkriva nepredvidljivu fasetu…Poput mirisa, ženstvenost se stvara kroz životni vijek; neprestano evoluira. Mon Guerlain Eau de Toilette nas poziva na otkrivanje nove fasete mnogostrane ženstvenosti. Neočekivana strana koja naglašava ushićeno zadovoljstvo u iznenađivanju drugih te u iznenađivanju i same sebe.

M A N D A R I N A…ima centralnu poziciju, vedro i zaigrano dominirajući top notama. Ovaj karakterističan citrusni plod odlično se uklapa u svježinu pretjerane količine predivne Carla lavande. Potom nailazimo na Sambac jasmin vaniliju s Tahitija, sve dragocjeni prirodni sastojci koji su Guerlainov mirisni potpis.

Što kažu parfumeri? Strastveni feminist, Thierry Wasser, Guerlainov Master Parfumer, nastavlja svoja istraživanja ženstvenosti i njenih raznovrsnih faseta: “Kao što često spominjem, tijekom svojih putovanja u mogućnosti sam vidjeti žene koje su stupovi i društva i ekonomije i fascinira me njihova posvećenost svakom segmentu života. S Mon Guerlain Eau de Toilette, pružam posvetu njihovom svakodnevnom angažmanu i njihovom talentu da budu otvorene prema iznenađenjima. Odluka za naglašavanjem lavande je moj način izražavanja čestitosti, čistoće i izdržljivosti, jer potrebna je hrabrost kako bi se ovaj nevjerojatan plavi cvijet razvio na sušnom području i zračio tako nevjerojatnim i snažnim mirisom. Mandarina odražava sposobnost prihvaćanja iznenađenja s vedrim zadovoljstvom.”

Delphine Jelk, Guerlain Perfumer, koja je zajedno s njim kreirala Mon Guerlain: “Odlučili smo naglasiti svježinu s pretjeranom količinom Carla lavande i mandarine. Željeli smo slaviti ženstvenost kroz ove jednostavne i vedre svježe note. Nije li upravo autentičnost pravi luksuz?”

Izuzetna bočica

Inspirirana ikonskom „Quadrilobé“ bočicom koju je kreirao Baccarat 1908.g, Mon Guerlain bočica se igra s komplementarnim suprotnostima, kao da kroz nju odzvanjaju mnoge strane ženstvenosti. Ravne linije bočice i obline čepa, gustoća i lakoća, transparentnost svjetlosti koja prolazi kroz staklo i sjaj bijelog zlata.

Ova nova kampanja je snimana u Parizu u Guerlain butiku na Champs-Elysées 68, gdje Guerlain nastavlja s istraživanjem žanra ikonskih portreta po izboru fotografa Mathieua Césara. Ovaj mladi francuski fotograf, koji živi na relaciji Paris, New York i Los Angeles, ima snažan i bezvremenski stil koji je zaslužan za njegove poslovne angažmane s najprestižnijim svjetskim časopisima. Igrajući se svjetlošću kako bi uhvatio različite fasete njene osobnosti, uspješno obuhvaća snagu, mekoću, senzualnost i eleganciju Angelina Jolie u jednom snimku.

Foto: Guerlain