ROUTE 66 – Born to be Wild

Siđite s autoceste Route 66 dok 600 konjskih snaga ispod poklopca motora Forda Mustanga pokazuju što mogu – vozite se kroz siromašan pustinjski krajolik gumama koje se vrte, podignite oblak prašine i pustite da čisti adrenalin juri vašim venama. Krajem srpnja 2022. novi će drvenasti i markantan miris ROUTE 66 „Born to be Wild“ pokazati pulsirajući osjećaj neograničene slobode.

Novost u seriji mirisa ROUTE 66

Neograničena sloboda, hladnokrvnost, muževnost – odlike su mirisa ROUTE 66. Kolekcija mirisa marke ROUTE 66 pod sloganom „Feel the Freedom“ (osjeti slobodu) utjelovljuje ovaj neobuzdani, autentični životni stil i različite postaje na putovanju s kojima se nositelj ovog mirisa susreće na legendarnoj, 3945 km dugoj vožnji „majkom svih cesta“. Privlačni mirisni trojac ovog će ljeta dobiti pojačanje u obliku drvenasto-muževne mirisne kreacije „Born to be Wild“, kojom se izražava jedinstvena želja za pustolovinom i čista muževnost.

Miris čistog adrenalina

Na prijelazu s vrućeg asfalta i siromašnog pustinjskog krajolika čeka vas pustolovina usred ničega. Ovdje će ROUTE 66 muškarac uskovitlati pijesak suhog pustinjskog krajolika te poput munje probiti vlastiti oblak prašine koji ostavlja za sobom. U njegovim venama pulsira adrenalin dok se tisuće zrna pijeska podižu u nebo. Njegov je pogled pun želje za pustolovinom i akcijom te daje do znanja da je ovo tek početak nezaboravnog putovanja.

Miris „Born to be Wild“ s osvježavajućim voćnim dvojcem naranče i jabuke, koji nailazi na aromatičnost crnog papra i odražava pustolovni duh ROUTE 66 muškarca. Duboki podtonovi živahnih drva u srednjoj noti donose snagu i upućuju na put prema privlačnom finalu koje se sastoji od duhana, vanilije i tamjana za senzualni potpis.

Dizajn – vintage naglasak

I novi miris ROUTE 66 „Born to be Wild“ razlikuje se od drugih po svojem upečatljivom dizajnu: kultni amblem Route 66, na koji avanturisti uvijek iznova nailaze, krasi bočice i kutijice kao i na već postojećim trima inačicama mirisa. Na kutijici se nalazi nostalgičan motiv kolaža s Ford Mustangom ROUTE 66 muškarca. Hrapava struktura uklapa se u koncept. Kvalitetna, zaobljena bočica jednako je kao i ambalaža bež boje. Srebrni čep koji podsjeća na poklopac spremnika goriva na vintage motociklu dodatni je optički detalj i naglašava markantnu muževnost. Cool dizajn koji potiče čežnju za slobodom i pustolovinom!

ROUTE 66 miris „Born to be Wild“ bit će dostupan krajem srpnja 2022. u odabranim drogerijama i trgovinama te određenim online trgovinama uz tri osnovne inačice mirisa „Easy Way of Life“, „The Road to Paradise is Rough“ i „From Coast to Coast“.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR