Trendovska kolekcija “Cute as shell”

“Hoćemo li zaplesati?” Novo trendovska kolekcija “Cute as shell” inspirirana je školjkama na plaži i osvaja nas prelijepim sedefastim efektima. Prekrasni proizvodi za lice, usne i nokte pružaju jedinstven sjaj – i dočaravaju snove o bijelim pješčanim plažama, suncu i plavom moru, pričajući priče o prirodnim bogatstvima i njihovoj skrivenoj ljepoti. Trendovska kolekcija stvara tajanstvene izglede i savršen je izbor za ljetni look.

Cute as shell balzam za usne
Usne spremne za poljubac osigurava slatki balzam za usne poput školjke. Njeguje usne, ali im daje i mekani zlatni shimmer s prirodnim završetkom. Poseban vrhunac: pakiranje u slatkom dizajnu školjke.

Cute as shell blushlighter
Cute as shell blushlighter je rumenilo I highlighter u jednom proizvodu. Lagana tekstura pudera osigurava breskvasti do zlatni sjaj na licu za dodatni sjaj tena. Blushlighter također privlači svojim izgledom – zlatne i sedefne svjetlucave čestice podsjećaju na pijesak na kojem leži školjka boje breskve kao 3D print.

Cute as shell glow booster za lice
Cute as shell glow booster za lice pravi je insajderski savjet za blistav ten: hidratantni serum za lice obogaćen je ekstraktom algi i hijaluronskom kiselinom za njegu kože. Istodobno, pojačivač sjaja za lice savršen je i za korištenje kao primer – idealna priprema za besprijekoran make-up.

Cute as shell ph-reacting sjajilo za usne
Sjajilo za usne koja reagira na ph daje usnama uzbudljiv svjetlucanje s efektom preljevanja. Tekstura reagira na prirodnu pH
vrijednost kože na usnama i daje im intenzivnu ružičastu nijansu. Sjajilo za usne dolazi u praktičnoj bočici s aplikatorom – savršeno za brze popravke u pokretu.

Cute as shell konjac spužvica za lice
Beauty must-have za skintelektualce – konjac spužvica za lice izrađena je od korijena prirodne biljke konjac i dolazi u dizajnu školjke. Konjac spužvica se može koristiti s mlakom vodom ili s blagim proizvodom za čišćenje za nježnu masažu kože. To čisti kožu i ostavlja je čistom, mekom i nahranjenom.

Cute as shell naljepnice za nokte
Jednostavan ali jedinstven dizajn noktiju kod kuće? Nije problem zahvaljujući slatkim naljepnicama za nokte. Mali, samoljepljivi
biseri i razni dizajn školjki u ružičastom zlatu u trenutku pretvaraju nokte u mala umjetnička djela. Savršene za izvanredan ljetni look.

Cute as shell lak za nokte
Shell it like it is … the cute as shell lak za nokte ističe se svojom teksturom visokog sjaja sa sedefastim svjetlucanjem. Jedan sloj daje noktima nježan biserni sjaj, drugi sloj daje noktima sjaj poput unutrašnjosti školjke. Elegantna nijansa boje breskve sigurno će pristajati svakom izgledu i stilu!

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR