Eichholtz je više od 30 godina sinonim za vrhunski dizajn, bezvremensku eleganciju i luksuz bez premca u svijetu dizajna interijera

Proteklog petka u Zagrebu svečano je otvoren novi showroom Eichholtz by Mashroom, a proteže se na impozantnih 320 m². S opsežnim portfeljem od gotovo 4000 dizajnerskih artikala, Eichholtz je od svog osnutka, 1992. godine, izrastao u jednog od svjetski najpoznatijih i najuglednijih kreatora luksuznog namještaja, rasvjete i dodataka. Eichholtz ima suptilno moderan pristup klasičnim tipologijama, a posebnu pažnju polažu na to da je svaki predmet osebujan i ambiciozan. Izuzetna raznolikost njihovih kolekcija, koje sadrže bogatu paletu materijala i završnih obrada, čini ih svestranim i prikladnim za širok raspon namjena, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima.

Maša Kovač, osnivačica i direktorica Angelus Domus-a te brendova Mashroom store i Eichholtz by Mashroom, s ponosom je predstavila novi korak u razvoju poslovanja: „Nakon 17 godina uspješnog rada Mashroom store-a i gotovo 16 godina plodne suradnje s brendom Eichholtz, ovo otvorenje označilo je ostvarenje naše dugogodišnje vizije i ljubavi prema umjetnosti i interijeru. Kao generalni zastupnici Eichholtza za Hrvatsku, pokazali smo da je ovaj uspjeh rezultat konkretnog i predanog rada našeg tima.

Zahvaljujemo svim partnerima, kupcima i suradnicima koji su svojom podrškom i povjerenjem omogućili ovaj uspjeh. Njihova prisutnost i podrška dali su nam vjetar u leđa za daljnje projekte i ideje koje ćemo s entuzijazmom pretvoriti u stvarnost. S ponosom nastavljamo naš put u stvaranju jedinstvenih interijerskih rješenja, oslanjajući se na timski rad i pozitivnu energiju koja nas vodi naprijed“.

Na svečanom otvorenju okupili su se brojni uzvanici iz javnog i političkog života, poput bivšeg ministra Dragana Primorca, brand managerice Ivane Petković Čevra, modnog stilista Marka Grubnića, Borne Kotromanić, estetskog kirurga Mladena Dudukovića,  kao i menadžerica iz Eichholtza zadužena za Region 4, grupu zemalja u koju spada i Hrvatska, gđa. Martine Kromhouta, a poseban pečat večeri dao je nastup ugledne umjetnice Ane Rucner.

Novi Eichholtz showroom nalazi se na adresi Branimirova 71D.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Aleksandar Selak