Koncert koji svi očekujemo

Rock superzvijezda koja u veljači prvi put nastupa u Hrvatskoj i u osmom desetljeću života osvaja šarmom i smislom za humor, a zagrebačkoj publici najavljuje fantastičan nastup

‘Za mene ne postoje negativne strane slave, dapače, iako sam većinu odraslog života proveo na sceni još uvijek se veselim svakom nastupu’, riječi su kojima je Sir Rod Stewart najavio novu turneju koja će ga 2. veljače dovesti i u zagrebačku Arenu. U razgovoru sa organizatorom zagrebačkog koncerta legendarni glazbenik publici je obećao zabavan i seksi koncert, a svi koji su imali priliku iskusiti njegov šarm uživo mogu to samo potvrditi.

‘Svaki susret s Rodom Stewartom izmamljuje osmijeh jer je teško zamisliti toliko razinu pozitivne energije u jednoj osobi. Ne sumnjamo da će nastup u Zagrebu biti fantastičan, a nadamo se da će se ostvariti i planovi za posjet Zagrebu i obali ovog ljeta. Kako se prije nekoliko godina ponovno posvetio pisanju pjesama, tko zna, možda mu Hrvatska postane inspiracija za neki novi hit’, izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Uz rođenog Londončanina vežu se brojne zanimljivosti i pikanterije koje ni on sam nikad nije krio, dapače, za čitav niz ljubavnih afera i eksperimentiranja s drogom u 70-ima priznaje da su jednostavno bila takva vremena. Danas ima čak osmero djece iz veze s pet žena, a trenutno je u trećem braku s bivšim modelom i fotografkinjom Penny Lancaster. Iako njegova najstarija kći ima 55 a najmlađi sin šest godina čini se da unutar obitelji Stewart vladaju dobri odnosi, usprkos njegovom priznanju da još uvijek nije naučio sve što treba o ženama. S godinama i životnom mudrošću ne treba sumnjati da je na pravom tragu!

Ipak, ni Stewartov životni put nije bio lišen problema. Krajem prošlog milenija dijagnosticiran mu je rak štitnjače koji ga je gotovo koštao pjevačkih sposobnosti. Danas je angažiran u zakladi koja se bavi istraživanjima vezanima uz rak, a svim oboljelima poručuje da brinu za svoje zdravlje i budu uvijek optimistični, nasmiješeni i okruženi dragim osobama. 

Jesu li osmijeh i optimizam pravi put? Stewartovi obožavatelji u Lijepoj naši i okolnim zemljama otkrit će to 2. veljače u zagrebačkoj Areni!

Ulaznice za nastup mogu se nabaviti na www.eventim.hr.