Giorgio Armani Profumo

Predstavljamo ACQUA DI GIÒ ABSOLU, odu mirisnom spoju vode i drveta. ABSOLU je treće poglavlje neponovljive priče o Acqua di Gio Absolu, ispričane kroz prizmu muškarca koji u jedinstvu s prirodom izražava unutarnju snagu i osjećaj slobode.

ACQUA DI GIÒ ABSOLU prožet je senzualnom vezom između muškarca i prirode, koja se ogleda u spoju delikatne teksture drveta i snage vode. Novi miris naglašava samu bit vode i njezinu ključnu ulogu u prirodnim procesima: akcent je na dubini, snazi i intenzitetu. Spojivši ova dva elementa, Giorgio Armani otkriva tajnu bezvremenske muževnosti koja se temelji na dubljoj razini svjesnosti. Lansiran je 1996. godine, kada je njegova inovativna ekspresija snage vode izazvala istinsku revoluciju koncepta muških mirisa. Drugo poglavlje priče 2016. ispisuje ACQUA DI GIÒ PROFUMO, vrlo sofisticiran i upečatljivo muževan miris nadahnut trenutkom u kojem val udara o stijenu. ACQUA DI GIÒ ABSOLU donosi uzbudljiv nastavak – elegantan spoj drvenastih nota osvježenih prepoznatljivim vodenim akordima.

SENZUALNA MUŽEVNOST

ACQUA DI GIÒ odiše prirodnom i autentičnom muževnošću koja ovu liniju mirisa čini bezvremenskom i privlačnom svim muškarcima, bez obzira na dob. Priziva spokoj u srcu te uravnoteženu energiju duhovnosti i senzualnosti, koja stvara intenzivnu mušku snagu. Ovaj parfem utjelovljuje muškarca koji odiše mudrošću i svjesnošću, istovremeno uživajući u eleganciji profinjenog luksuza. On slavi životnu, prirodnu senzualnost koja se odražava u sintezi elemenata vode i drveta.

SENZUALNA ALKEMIJA

ACQUA DI GIÒ izazvao je revoluciju zbog inovativnog korištenja prirodnih sastojaka i sofisticirane tehnologije. S ACQUA DI GIÒ PROFUMO, tvorac parfema Alberto Morillas ponovno je uspješno prenio u miris prepoznatljive odlike njegovog prethodnika, osjećaj snage i slobode. S ACQUA DI GIÒ ABSOLU, kreirao je svjež mirisni potpis korištenjem morskih nota i pačulija. Pačuli donosi savršenu ravnotežu između vodenih i drvenastih aroma, za istinski muževan miris s dozom senzualnosti. Za ovaj parfem korišten je isključivo pačuli iz Gvatemale, u obliku sirovine iz održivih izvora. Čisti pačuli jedan je od istinskih dragulja prirode. Miris njegova lišća odiše prepoznatljivim, modernim notama iste jačine, snage i dubine kao i drvo. Ovaj se prirodni sastojak savršeno uklapa u spoj drvenastih nota i vodene svježine mirisa. U interpretaciji Alberta Morillasa, pačuli odiše blistavim zagonetnim sjajem, plešući na granici između svjetlosti i sjene, svježine i senzualnosti. Punoća mirisa u kombinaciji s uravnoteženom prirodnom svježinom stvara očaravajući paradoks.

ODRŽIVI DIZAJN

Jedinstven dizajn bočice odražava prirodnu senzualnost i zagonetnu svježinu mirisa ACQUA DI GIÒ ABSOLU, kao spoja rafiniranog luksuza i savršene prirodne simetrije. Na vrhu lakiranog, drvenog čepa izrađenog u skladu s načelima održive proizvodnje ugraviran je legendarni Armanijev monogram. Bočica je izrađena od trajnog stakla. U njoj se krije blistava mirisna tekućina u boji jantara, koja podsjeća na toplinu drveta i neodoljivi zov prirode. Metalni prsten odražava senzualnu snagu vode, a u spoju s čepom utjelovljuje vodene i drvenaste akorde mirisa. Promotivna kampanja za miris ACQUA DI GIÒ ABSOLU, koju su zajedničkim snagama kreirali fotograf Matthew Brookes i filmski redatelj François Rousseau slavi životnu, prirodnu senzualnost. ABSOLU predstavlja klasičnu esenciju ove mirisne linije, prožetu vibrantnom međuigrom vode, minerala i drveta. Zaštitno lice kampanje je model Jason Morgan, koji utjelovljuje održive vrijednosti linije ACQUA DI GIÒ.

Foto: Giorgio Armani