4711 Floral Collection Lily of the Valley

Simbol zahvalnosti koji govori više od tisuću riječi: cvijeće. Marka 4711, poznata po svojim legendarnim Eaux de Cologne, svojom kolekcijom Floral pogađa srca svih ljubitelja cvijeća i mirisa. Kao savršen dar za sve obožavatelje prave kolonjske vode, cvjetne kolonjske vode također su vrlo popularne za Majčin dan i Uskrs. Godina 2023. ponovno će cvijećem poslati lijepu poruku: kolekciju 4711 Floral Collection s postojećim kreacijama Rose i Magnolia dopunjuje novi miris. Od kraja veljače đurđica „Lily of the Valley” svojom će ljupkom elegancijom i neodoljivom kremastom mekoćom oduševiti cvjetnu raznolikost kolekcije Floral Collection. Miris je inspiriran kraljevskim i plemićkim svatovima koji su već otkrili đurđicu kao elegantan trendovski cvijet.

Vjesnici proljeća

Đurđica cvate kad je proljeće u punom tjeku. Priroda očarava svojim rascvjetanim pupoljcima, zrak je svjež, a sunce nas mazi blagim temperaturama – tako lijepo vrijeme mami nas da izađemo! Kao jedno od najomiljenijih i najpoznatijih proljetnih cvjetova, nježna đurđica poseban je ugođaj ovog doba godine i mami osmijeh na lice onima koji ga gledaju. Zbog mnoštva sitnih cvjetova i čiste bijele boje đurđice simboliziraju sreću, radost i čistoću. Budući da se nježni cvjetovi svake godine iznova razvijaju i sve su brojniji, često ih se doživljava kao simbol ponovnog rođenja i novog početka. Citrusna nota na početku, cvjetni u srednjoj noti, drvenasti u donjoj noti, a istodobno svjež i cvjetno nježan, ovaj miris s 10 % mirisnog ulja poigrava se laganim cvjetnim akordima. Elegantna harmonija osvježavajuće transparentnosti i teksture koja obavija. Miris koji se nježno razvija na koži poput mekog vela.

Dizajn – sjajni naglasak

4711 Floral Collection podsjeća svojim pastelnim nijansama na plemenit buket cvijeća. Mirisi se nalaze u tradicionalnoj i jedinstvenoj bočici Molanus mirisa 4711 Echt Kölnisch Wasser, a dizajn sklopive kutije također se oslanja na oblik tog klasika. Međutim, baš kao i mirisi, vanjska pakiranja iznenađuju svojom modernošću i novim naglascima u svijetloj ružičastoj, snažnijoj tamnoružičastoj i nježnoj zelenoj boji. Time je svijet boja vanjskog pakiranja prilagođen različitim cvjetnim svjetovima triju kompozicija. Vizualno apsolutni hit, 4711 Echt Kölnisch Wasser oduvijek je svjetski poznat po svojem izgledu u bremensko plavoj boji. Inovativna meka, proljetna zelena boja kolekcije 4711 Floral Collection Lily of the Valley harmoničan je dodatak postojećoj paleti i nudi prepoznatljivost boja cvjetno-zelene mirisne klasifikacije. U kombinaciji s dokazanim zlatnim natpisom i poznatim ornamentima plemenito naglašava svaku kupaonsku policu.

Dodatak cvjetnoj kolekciji mirisa

Svaki miris kolekcije 4711 Floral Collection posvećen je jednom sasvim posebnom cvijetu i njegovim jedinstvenim notama. Sve varijante mirisom se oslanjaju na svježinu klasične kolonjske vode marke 4711, a istodobno su iznenađujuće ženstvene i nježne. Uz novu kolekciju 4711 Floral Collection Lily of the Valley, svojim cvjetno-svježim profilom mirisa također impresioniraju i mirisi dostupne serije:

La vie en rose: 4711 Floral Collection Rose

Sinonim za ženstvenost i ljubav: ruža. Ona se na nježno-voćni način predstavlja u srednjoj noti mirisa, okružena frezijom i ciklamom. Živahan, svjež početak od mandarine, zelenog čaja i bergamota otvara ovu laganu, cvjetnu kompoziciju. U sredini buketa nježna, voćna aroma ruže prozirno je umotana u dašak frezije i ciklame. Uklopljen u meki mošus i sandalovinu, ovaj miris ostavlja nježnu, blagu auru. Varijanta 4711 Floral Collection Rose osvojila je 2020. nagradu „zvijezda mirisa” u kategoriji „Ženski lifestyle mirisi”.

Aura elegancije: 4711 Floral Collection Magnolia

Magnolija je cvijet dražesnosti sa stilom, cvijet ženstvene elegancije, zavodljive ljepote, ali i simbol prave ljubavi, ljupkosti i čistoće. Varijanta mirisa 4711 Floral Collection Magnolia zavodi na početku prekrasno svježim nijansama mandarine, naranče i aromatičnoga ružičastog papra. Oko srednje note magnolije elegantno su se zaigrali bijeli cvjetovi frezije, jasmina, dok je donja nota, sastavljena od nježnog kašmerana i tople sandalovine, zaslužna za dugotrajan mirisni doživljaj.

Pregled nove raznolikosti cvjetnih mirisa

Nova varijanta mirisa Lily of the Valley bit će dostupna od kraja veljače 2023. kao Eau de Cologne Natural Spray. Također će biti dostupni mirisi ruže i magnolije.

Chic.hr @chic.hr

Foto: MÄURER & WIRTZ GmbH & Co.