Ovo Valentinovo budi neodoljiva zavodnica

Senzualno Yamamay, čipkasto donje rublje u crvenoj, crnoj i ružičastoj boji kao stvoreno je za slavlje ljubavi. Za najromantičniji dan u godini, praznik ljubavi, Valentinovo, Yamamay je pozornost usmjerio na vrlo raskošnu boju fuksije koja se može vidjeti u prozirnom bodiju, prekrasnog dubokog v-izreza kao i izreza u obliku srca.

Kako bismo proslavili Dan zaljubljenih 2023., Yamamay predstavlja kolekciju u svom jedinstvenom i prepoznatljivom stilu koji je u isto vrijeme elegantan, tajanstven i zavodljiv. Smjeli, ali ukusni komadi svakoj ženi podići će samopouzdanje, posebno za Valentinovo kad se traži nešto uzbudljivije što se savršeno odražava u crnim komadima od tila. Nezaobilazna zavodljiva čipka dodatno začinjava komplete donjeg rublja, bodije, kombinezone, pidžame, babydolls i pidžame.

No, što bi bilo Valentinovo bez crvenog dodatka? Ovog puta on je namijenjen i muškoj populaciji, pa Yamamay nudi muške bokserice sa zanimljivim printevima.

Kolekcija predstavlja seksi, zavodljivo i zabavno donje rublje za najromantičniji dio godine. Ljupka srca, vezice, čipka i mašne detalji su kojima ćete uzburkati srce vaše voljene osobe za Valentinovo ako se odlučite za donje rublje iz nove kolekcije.

Yamamay tako nastavlja dizajnirati modu koja će  začiniti posebne prilike, a ovisno o raspoloženju sasvim običan dan lako možete pretvoriti u poseban bez obzira na razloge, jer Yamamay slavi ljubav i život svaki dan.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Yamamay