Elizabeth Arden

Ništa nije ljepše od lijepe kože. Preko 110 godina iskustva u njezi kože, Elizabeth Arden predstavlja Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, kremu nadahnutu SPA tretmanima koja koži vraća prirodnu blistavost i zdravi izgled. Posebno dizajnirana i prilagođena za svaki tip kože, za žene i muškarce, obećava vidljivo poboljšanje u izgledu kože.

Trebate isprobati da biste povjerovali. Klasična hidratantna formula s kojom je lako imati lijepu kožu. Ova bogata krema, štiti i vlaži kožu, vračajući joj elastičnost  te stvara zaštitnu barijeru kako bi se spriječio gubitak vlage. Ispitivanja pokazuju značajno smanjenje pojave finih linija i suhoću, dramatično poboljšanje u izgledu kože u samo 14-21 dana.

Pobijedite suhu kožu jednom i zauvijek pomoću Visible Difference Replenishing HydraGel Complex-a . Ova lagana gel-krema koja ne sadrži ulja, upija se u kožu i postiže trenutačni učinak hlađenja i kontinuiranu hidrataciju u trajanju od 24 sata. Pomoću formule na bazi hijaluronske kiseline i biljaka poput ekstrakta gljiva koje rastu na kori drveća, revitalizirajući hidragel ujednačava ten i teksturu kože, smanjuje pojavljivanje finih linija i bora te ostavlja kožu hidratiziranom, glatkom i sjajnom.

Revitalizirajući hidragel kompleks s vidljivim učinkom idealan je za kožu kojoj nedostaje vlage ,a ova jedinstvena formula koja se ubrzano upija poput gela, ali vlaži dubinski  poput kreme. Na taj se način obnavlja ravnoteža kože i postiže hidratacija.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Elizabeth Arden