Christopher Nolan osvojio prvi zlatni kipić

Nakon što je zaradio 952 milijuna dolara u globalnim kino blagajnama i bio ovjenčan s najvišim ovogodišnjim priznanjima u filmskoj industriji, osvojivši sedam nagrada Oscar® i sedam nagrada Britanske akademije za film i televiziju (BAFTA), Oppenheimer, s Cillianom Murphyjem, dobitnikom nagrade Oscar, u ulozi J. Roberta Oppenheimera i Emily Blunt u ulozi njegove supruge, biologinje i botaničarke Katherine „Kitty” Oppenheimer, bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 21. ožujka.

Napisan za veliki ekran i u režiji dobitnika nagrade Oscar Christophera Nolana, Oppenheimer uvlači publiku u um teorijskog fizičara J. Roberta Oppenheimera, čiji je važan rad na poziciji direktora laboratorija Los Alamos u sklopu projekta Manhattan omogućio izradu prve atomske bombe. Neviđen filmski događaj, Oppenheimer predstavlja zvjezdanu glumačku ekipu koja uključuje dobitnika nagrade Oscar Matta Damona, dobitnika nagrade Oscar Roberta Downeyja Jr., nominiranu za nagradu Oscar Florence Pugh, Josha Hartnetta i dobitnike nagrade Oscar Caseyja Afflecka, Ramija Maleka i Kennetha Branagha.

Film se temelji na Pulitzerom nagrađenoj knjizi Američki Prometej: Trijumf i tragedija J. Roberta Oppenheimera autora Kaia Birda i pokojnog Martina J. Sherwina. Film su producirali Emma Thomas, Charles Roven i Christopher Nolan.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

O usluzi SkyShowtime

SkyShowtime je najnovija europska streaming usluga. Riječ je o zajedničkom pothvatu tvrtki Comcast i Paramount Global, koje na jednom mjestu nude najbolje od holivudske i domaće zabave.

SkyShowtime donosi filmove i originalne serije čuvenih brendova televizijskih kuća i studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, kao i originalne SkyShowtime serije, i novo je mjesto za vrhunsku zabavu u Europi.

Usluga je od 2023. godine dostupna u sljedećim zemljama: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj i Švedskoj. Dostupna je putem odabranih pružatelja televizijskih usluga na određenim tržištima, uređaja s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređaja Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung Smart TV te putem interneta.

Chic.hr @chic.hr