4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos

Daleko od velikih ulica i prometnih trgova otvara se jedva vidljiva staza koja iznenada završava i otvara pogled na usamljenu, skrivenu lagunu usred bujne džungle: ovdje sunčeva svjetlost pleše na vodi, koja joj daje plavo-tirkizni sjaj! Vlažan tropski zrak obavija tijelo, a sitne kapljice vode osvježavajuće leže na licu. Oči su nježno zatvorene, trenutak potpunog mira i samoće na ovome mjestu koje oduzima dah.

Od sredine lipnja 2021. godine 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos pratit će svoju vlasnicu do mjesta čežnje i obavijati je intenzivnom mirisnom kompozicijom.

Refreshing Lagoons of Laos mirisna je oda koja vas vodi u zemlju poznatu i kao zaboravljeni dragulj na obalama Mekonga. Vodeno-tropske note podsjećaju na svjetove nevjerojatne originalnosti i prirodnosti – na neusporediv trenutak otkrića misteriozne lagune u prašumi. Note grejpa, svježega krastavca i zelene jabuke otvaraju ovu šarenu, blistavu kompoziciju. Nijanse lotosa, ruže i zelenih listova ljubice stvaraju svježu, vodenu, srčanu notu, dok sandalovina, bijeli jantar i mošus dodaju mekane, nježne i dugotrajne utjecaje. Vodeno-zelena kreacija u skladu s prozirnim cvjetnim aromama!

Chic.hr @chic.hr

Photo: House of 4711