LEi

Još nas jako malo dijeli do 14. veljače i najpoznatijeg blagdana ljubavi na koji nitko ne ostaje ravnodušan. Valentinovo je simboličan dan kada se više nego ikada na romantičan način iskazuje i pokazuje ljubav, i to ne više samo i isključivo prema boljim polovicama i supružnicama, već u posljednje vrijeme i prema članovima obitelji, prijateljima, ali i samima sebi. Zašto ne? Ljubav je ionako najveći pokretač i ogromna inspiracija mnogima u svim sferama života, pa može poslužiti i kao motivacija da se svakodnevno podsjetimo koliko je važno voljeti druge, kao i sebe.

Ponekada je to lako zaboraviti i smetnuti s uma pa nam svima nerijetko treba nekakav podsjetnik da treba njegovati i ljubav prema sebi. Kako bi se toga sjetili svakoga dana, dobro je uz sebe imati nešto što će nas na to podsjećati, nešto što nam se nalazi odmah pred očima i što ne možemo ne primijetiti sve i da hoćemo. A to je, što drugo, nego predivan nakit koji je oduvijek bio svojevrstan znamen ljubavi te koji se poklanja kao najbolja potvrda iste, bilo drugima ili sami sebi.

Ljubav je najljepši osjećaj, a jednako tako se svatko osjeća kada nosi lijepi, minimalistički nakit s bezvremenskim dijamantom koji odiše elegancijom i ima onaj prepoznatljiv i nenadmašiv sjaj. Upravo dijamanti na neki svoj poseban način najbolje predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruju. Iz tog, ali i mnogih drugih razloga, svaka ih žena zaslužuje u svom životu kako bi svakodnevno imala potvrdu i podsjetnik na svoju snagu i ljepotu.

Valentinovo je dan na koji se već tradicionalno mnogi odlučuju zaprositi ruku svoje voljene osobe te tako okruniti svoju vezu i započeti novo poglavlje zajedničkog života. Što bolje može obilježiti takav romantičan trenutak nego prsten s dijamantom koji će trajati vječno i uvijek biti jedinstveni podsjetnik na ljubav i posebne uspomene. Jer dijamanti su vječni, baš kao i ljubav! A ako poklanjate sebe, s dijamantom nikada ne možete pogriješiti bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju. Dijamant je ujedno nagrada, potvrda, ljepota, ljubav i ulaganje u sebe.

Bilo da birate savršen poklon za voljenu osobu, planirate zaruke ili želite istaknuti svoju vlastitu osobnost, karakter i stil, nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry najbolji je izbor u svim prilikama. LEi je predstavio svoju kampanju povodom Valentinova koja svakome može poslužiti kao inspiracija za savršen poklon. LEi nakit nepogrešiv je odabir, jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski, te ono najbitnije – neće ostaviti ravnodušnim onoga kome je poklonjen. LEi nakit može se kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4 u Zagrebu, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana LEi nakita dostupan je i na službenoj internetskoj stranici.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Marina Rendulić