Nakit dostojan božice

Oxette je grčki brend koji je nastao 1998. godine i u kratkom roku postao jedan od najbrže rastućih svjetskih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta.

Zanimljiva kombinacija imena nastala je spajanjem grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski), iz čega i proizlazi temeljna filozofija brenda. Oxette posjeduje jedinstveni dizajn koji predstavlja kombinaciju elegancije, neformalnosti i glamura, što ga čini nosivim u svakoj prigodi, bila ona ležerna dnevna ili pak luksuzna večernja. Statement komadi nakita nam se predstavljaju u obliku ogrlica zanimljivog dizajna, raskošnih narukvica, naušnica sa ručno rađenim detaljima, efektnog prstenja i elegantnih satova.

Oxette žena je sofisticirana i moderna, ima vlastiti stav i ne boji ga se pokazati. Idealne komade za ove svečane prosinačke dane potražite u Oxette dućanu u Mall of Splitu.

Oxette store, Mall of Split

Foto: Oxette