Revolucionarna njega

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. Perricone MD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Luksuzni sastojci poput peptida, hijalurnoske kiseline i antioksidansa iz sve tri spomenute linije nude snažnu zaštitu i dubinsku obnovu kože te izjednačavaju njen ton (uklanjanju tamne mrlje i hiperpigmentaciju).

Perricone MD FX Essentials Acyl-Glutathione  proizvodi ističu se patentiranim formulama za specifične potrebe: anti-age, borbe protiv bora, poboljšanje teksture ili rješavanje pigmentacija. Vidjelo se to tijekom prezentacije u živo na Ani iz Zagreba (42). Ana inače redovito njeguje svoju kožu, ne koristi previše make upa i šminke.

Tajna ovih proizvoda je u patentiranim rješenjima stabiliziranog oblika acil-glutationa, snažnog antioksidansa za kojim koža žudi. To je IT sastojak. Znam to jer sam dosad i sama bila u stalnoj potrazi za kvalitetnom njegom. Naime, iako pratim trendove još nisam zainteresirana za ‘zahvate’ na svom licu i zato sam odabrala Perriocne MD. Nakon samo mjesec dana odlučila sam ga dovesti u Hrvatsku. Linija je nevjerojatna. Objasnila je Barbara Bolf, vlasnica distribucije koja preko 15 godina radi s kozmetičkim proizvodima.

Uz spomenutiPerricone MD FX predstavljene su i:

  • Perricone MD Vitamin C Ester kolekcija koja predstavlja snažnu antioksidativnu zaštitu zbog kombinacije ferulinske kiseline i Vitamina C Ester (snažno pojačava njegove antioksidativne učinke jer manje oksidra i ostaje učinkovitiji duže vremena). Oba sastojka imaju protuupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju crvenila i upale, pridonoseći umirujućem učinku na iritiranu ili oštećenu kožu. 
  • Perricone Cold Plasma Plus je bestseller kolekcija višenamjenskih, ciljanih tretmana za lice, oči, vrat, prsa, ruke i tijelo. Sadrži Omega 3, 6, i 9 masne kiseline, Vitamin C i Copper Tripeptide. Svaki od sastojaka djeluje protuupalno, smanjuje crvenilo i iritacije te potiče hidrataciju. Omega 6 (linolna kiselina, ključna za zdravlje kožne barijere) pomaže u održavanju hidratacije i elastičnosti kože te pomaže osobama kod ekcema i dermatitisa. Omega 9 mekša i hidratizira. Vitamin C štiti kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zračenjem i zagađenjem iz okoliša. To pomaže u prevenciji oštećenja kože poput preranog starenja. Stimulira proizvodnju kolagena.

Svi proizvodi ekskluzivno su dostupni u online kozmetičkoj trgovini Wow Junkie.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Robert Gašpert