Biotherm Homme

Jeste li znali da je muška koža općenito deblja, ali osjetljivija od ženske? Zbog muških hormona muška je koža približno 10% deblja od ženske. Dok koža kod žena stari postupno, znakovi starenja na koži muškaraca pojavljuju se sporije, ali se zatim eksponencijalno povećaju. Nakon nastanka ove promjene na koži postaju dublje i pojavljuju se brže. 

Budući da se muška koža razlikuje od ženske, baš kao i ponašanje, Biotherm Homme nastavlja s revolucionarnim istraživačkim pristupom kako bi muškarcima pružio njegu kože „po mjeri” zahvaljujući biotehnološkim aktivnim sastojcima koji poštuju biološka svojstva kože muškaraca i potpuno zadovoljavanju njezine potrebe.

Biotherm Homme s ponosom predstavlja novi proizvod koji čini prekretnicu u asortimanu Force Supreme: Force Supreme Blue Serum. Ova revolucionarna inovacija globalni je serum protiv starenja kože koji ispravlja pojavu vidljivih znakova starenja, uključujući bore i manjak čvrstoće, a sadrži jedinstveni spoj obnavljajućeg ekstrakta plavih algi i pro-retinola koji iznimno pridonosi obnovi površine kože i snažan je u borbi protiv starenja kože. Rezultat korištenja proizvoda je revitalizirana i nahranjena koža.

Ovaj ekološki prihvatljiv serum spaja ta dva moćna sastojka, a rezultat je Blue Pro-Retinol, ekskluzivna kombinacija koja je posve usklađena s biološkim svojstvima kože muškaraca za jedinstvenu sinergiju u obnavljajućem djelovanju:

  • 3 % ekstrakt plavih algi] obnova i djelovanje protiv znakova staranja kože (gubitak elastičnosti i čvrstoće)
  • 0,2 % pro-retinol] iznimno moćan u obnovi površine kože za ispravljanje bora i beživotnosti

Novi Force Supreme Blue Serum zahvaljujući ekstraktu plavih algi povećava obnavljajuću snagu pro-retinola i stvara novu sinergijsku kombinaciju: Blue Pro-Retinol. Zahvaljujući sinergijskom djelovanju na površini i prema dubini Blue Pro-Retinol pomaže kod obnovejedinstvene nevidljive znakove starenja koji nastaju na koži muškaraca.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Biotherm