Aloxxi

Što je to Aloxxi? Još jedan brend proizvoda za profesionalnu i kućnu njegu kose? Da. I svi isti proizvodi kao i drugi brendovi? Možda. A po čemu se onda razlikuju? E, na to pitanje ćemo pokušati dati malo opširniji odgovor. Kao što ste već sigurno tisuću puta čuli/čitali kako je neki poznati stilist/frizer osmislio svoju liniju proizvoda za njegu kose ili netko u kozmetičkoj industriji prvo osmislio proizvode za njegu kože, pa onda proizvode za njegu kose i nakon toga su osmislili i boje za kosu, ali naša priča ne počinje tako.

Naša priča počinje s bojom za kosu. Osnivač kompanije Aloxxi Haircare je George W.Schaeffer koji je svoju zaljubljenost u boje, kvalitetu i postojanost prvo pokazao u O.P.I. lakovima za nokte gdje je bio suvlasnik i osnivač tvrtke, a tu zaljubljenost je poslije prenio u Aloxxi. Sve počinje s bojom za kosu. U asortimanu Aloxxija postoje 3 vrste boje za kosu za profesionalnu upotrebu Chroma, Andiamo i Tones. I po čemu se razlikuju od ostalih prisutnih na tržištu? Chroma trajna boja za kosu dolazi u 89 nijansi koje se, naravno, mogu međusobno miješati, a onda su mogućnosti neograničene. Te boje u sebi sadrže emolijense izvučene iz kokosovog ulja (tvari koje spriječavaju isušivanje kose), kristalizirane mikro pigmente boje koji osiguravanju 100% pokrivenost te bisabolol, prirodni sastojak koji se nalazi u eteričnom ulju kamilice, a u boji se nalazi kako bi štitio kosu i skalp od nadraženosti.

Andiamo boja za kosu posebna je po tome što pokriva sijede u potpunosti nakon 10-15 min. Sadrži formulu koja precizno nijansira boju tako da regulira brzu oksidaciju boje, a time se osigurava konzistentna, točno određena nijansa. Boja sadrži ilipe maslac koji osigurava kosi da bude mekana, podatna i sjajna.

Tones su polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Ne pokrivaju sijede, ali ih uspješno maskiraju u ostatak obojene kose. Idealne su za prvo bojanje kose koja još nema sijedih. To je naša verzija „preljeva za kosu“. S obzirom na ljubav prema bojama i kosi, Aloxxi je razvio i regenerativne maske u boji, Instaboost. Idealne za održavanje i osvježavanje boje, ali i za eksperimentiranje s bojama s obzirom da dolaze u 12 nijansi a neke od njih su plava, zelena, roza i rosegold boja. Izuzetno njeguju kosu, a prikladne su i za kućnu upotrebu.

Osim za profesionalnu upotrebu, Aloxxi u svom asortimanu ima šampone i regeneratore, kao i proizvode za stiliziranje za kućnu upotrebu. Izuzetno smo ponosni da svi naši proizvodi za njegu i stiliziranje imaju oznaku 10free. Ta oznaka označava proizvode koji ne sadrže sulfate, parabene, gluten, natrijev klorid, etanolamine, ftalate, talk, plastične mikrokuglice, spojeve aluminija i formaldehid. Ali zato svi proizvodi sadrže ColourCare complex, patentirani blend koji sadrži 10 različitih antioksidansa iz biljaka koji štite od UVA/UVB zraka boju vaše kose te je istovremeno i njeguje.

Naši proizvodi produkt su ciljanih višegodišnjih znanstvenih istraživanja s najsuvremenijom tehnologijom, sve u cilju da vaša kosa bude prvenstveno zdrava, a naravno i lijepa i njegovana. Brojni frizeri, a i klijenti, koji su poklonili povjerenje Aloxxi proizvodima, izuzetno su zadovoljni, a to dokazuju ponovnom kupovinom istih. Vjerujemo, da ćete se i vi naći u istoj skupini zadovoljnih klijenata. Na našoj stranici www.aloxxi.com.hr možete vidjeti sav asortiman, a frizeri zainteresirani za profesionalne proizvode mogu nam se javiti mailom info@aloxxi.com.hr .

Chic.hr @chic.hr

IG: @aloxxicroatia

FB: aloxxicroatia

Foto: Aloxxi