Mijenja se način kako doći do radne snage

Prošla su vremena kada je radnik bio sretan da dobije posao, bilo kakav posao, danas je poslodavac sretan da pronađe radnika. Kao organizatori ovakvih sajmova zapošljavanja iz područja turizma i hotelijerstva gdje imamo iskustva sa svih strana (i kao posloprimci, kao direktori, kao posrednici) odlučili smo kreirati sajam gdje posloprimac odlučuje, odnosno radnik bira svog poslodavca. Priča oko sajma zapošljavanja počela je prošle godine, kada su Petar Aračić i Siniša Golac odlučili predstaviti tržištu drugačiji model zapošljavanja. Do sada su organizirali Hotel Job Fair koji se održao u Zagrebu, Splitu, Beogradu, Sarajevu i Skopju, a upravo zbog svog uspjeha nedavno su angažirani od strane luksuznog lanca njemačkih hotela gdje se pripremio sajam zapošljavanja samo za njih.

Prednost ovog koncepta je što kandidati imaju priliku razgovarati i predstaviti se većem broju poslodavaca i to jedan na jedan. Ujedno mogu odmah i potpisati ugovor o radu, te početi raditi već idući dan. Bilo da tražite posao ili jednostavno želite promijeniti radnu sredinu, kolege, šefa, CRO JOB FAIR je mjesto gdje trebate doći. 2.11. u hotelu Hilton Garden In u Zagrebu održat će se sajam zapošljavanja gdje će se predstaviti više od 60 poslodavaca iz različitih industrija. Bit će tu korporacije, najveći lanci hotela, banke, tele voperateri, rent a car tvrtke, tvrtke za usluge dostave, građevinske tvrtke, tvrtke za osiguranja, novinske kuće, razni proizvođači i trgovački lanci , između ostalih.

Svi kandidati mogu posjetiti sve poslodavce, jedino se trebaju potpuno BESPLATNO i u samo 2 minute prijaviti na našoj platformi www.crojobfair.com Ovo je jedna potpuno iskrena i otvorena forma načina zapošljavanja, bez posrednika i putem direktne komunikacije.

Ponesite svoj životopis, jer iz dosadašnjeg iskustva mnogi kandidati su odmah potpisali ugovor, tako da ne ostane sve na priči „Javit ćemo vam se“ Vidimo se 2. studenog u Hotelu Hilton Garden Inn na Radničkoj cesti u Zagrebu. Sajam traje jedan dan u periodu od 10h do 17h.

Chic.hr @chic.hr

Foto: crojobfair.com