Tangle Teezer

Vrijeme kada imamo priliku zastati i pogledati svijet oko sebe. Vrijeme da se posvetimo onome što je stvarno važno – sebi, našim najdražima i svim ljudima oko nas i podsjetiti ih da posebno u ovom čarobnom vremenu imamo priliku, da smo dobar primjer svima oko sebe i tako utiremo put u bolju budućnost.

Jeste li znali da svake godine bacimo do 12 milijuna tona plastike u ocean? Jeste li znali da samo oko 32% svjetske populacije reciklira da je 75% stvari napravljeno od recikliranih materijala?

Vrijeme je za promjenu – budi promjena!

Tangle Teezer je ove godine lokalno osmislio božićnu Tangle Teezer kampanju u kojoj ističe važnost toplih zagrljaja, lijepe riječi i druženje s najdražima, a ujedno naglašava brigu za okoliš i važnost osvještavanja svih generacija. #Budipromjena također je jedan od slogana ovogodišnje kampanje.

ZAŠTO?

Tangle Teezer već nekoliko godina posluje po principu holističkog pristupa, što znači da u svakoj fazi, od same proizvodnje do konačnog proizvoda brend nastoji smanjiti štetne utjecaje na okoliš. Jeste li znali da su kistovi Tangle Teezer napravljeni od 100% reciklirane plastike? Uz novu, limitiranu kolekciju Lollipop, promijenjeno je i pakiranje koje je izrađeno od 100% recikliranog kartona te je stoga još ekološki prihvatljivije.

The Original

Jeste li znali da je četka The Original prvi proizvod koji je Shaun Pulfrey, vlasnik brenda Tangle Teezer, predstavljen na tržištu? Radi se o profesionalnoj četki za kosu koja se može koristiti za mokro i suho češljanje. Pogodna je za različite tipove kose, posebno za ravnu ili blago valovitu i lomljivu kosu. Patentirana tehnologija dvije vrste fleksibilnih zuba osigurava savršeno klizanje bez oštećenja i povlačenja. Dulji zupci prikladni su za zamršenu kosu i čvorove, kraći daju sjaj i glatkoću kosi.

The Wet Detangler i Mini verzija Wet Detangler

Četka za kosu koja je posebno razvijena za mokru kosu, a pogodna je i za raščešljavanje suhe kose. Jeste li znali da je posebno mokra kosa posebno osjetljiva zbog meke kutikule i lako se ošteti? Sa svojih jedinstvenih 325 fleksibilnih čekinja, Wet Detangler olakšava raščešljavanje vaše kose, bez čupanja i čupanja kose. Čvorovi kose su iščešljani. Mini verzija uspješnice prikladna je za mlađu djecu stanovništva ili kao četka za torbicu, za putovanja.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Tangle Teezer