Ostavite trag

Sezona blagdana se bliži i pravu božićnu atmosferu, osim s božićnim ukrasom, možemo stvoriti i sa odabirom čarobnih mirisa. Uz božićno drvce i kolače, i esencijalna ulja i začini poput cimeta, naranče te klinčića pružaju tradicionalni blagdanski miris. Ali ne zaboravite i na druge prekrasne mirise koji će stvoriti ugodnu atmosferu. Ove godine mali trenutci su važni kako bismo se osjećali dobro i voljeno! Pronašli smo par njih koji će savršeno upotpuniti posebne trenutke

Odabrani mirisi za prekrasne trenutke

Ono što nas vječito inspirira su divne mirisne kreacije. Sa nekima se budimo, sa nekima obavljamo dnevne rutine, a sa nekima očaravamo suprotni spol i idemo sa njima na počinak… Ove godine parfemske kuće pripremile su mnoštvo noviteta, a nama su za oko zapeli oni najposebniji. Probudite se opušteno u novo jutro s mirisom šume uz Acqua Colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia. Mirisna interpretacija netaknute prirode koja se budi kad joj jutarnja rosa i tople sunčeve zrake udahnu život. Tko ne bi volio takva buđernja…Vrlo inspirativno!

Ono što nam je bitno kod drage osobe je njen prepoznatljiv miris… Uvijek ga se rado sjećamo i prepoznajemo u raznim životnim prilikama. Ovih blagdana želimo da naš muškarac vlada prostorom, pa za njega biramo novu kolonjsku vodu. Svečana tradicionalna večera je klasika na stolu i u zraku, a uz Baldessarini Eau de Cologne, svaki muškarac u kući će očarati svoju najmjiliju. Hot i privlačno!

I naposljetku, zadnje, ali ne najmanje bitno… Ona i On. Njihov ljubavni ples, strast, energija, njihova priča. S. Oliver Follow Your Soul, novi miris poziva vas na zajedniče trenutke i ljubav. Obucite nešto svečano i zaplešite. Miris koji govori jezik naše duše i daje mu mirisne naglaske na lijepo, elegantano i profinjeno.. Idealno za senzualne trenutke!

I ovu zimu, tople blagdanske trenutke, uzmite vrijeme za sebe i svoje najdraže. Uživajte u toplini doma, upišite tečaj plesa, isprobajte novi restoran. Nove mirisne kreacije koje nam se nude, neka budu poseban začin koji će te trenutke učiniti samo ljepšima!

Chic.hr @chic.hr