Sport&Outdoor

Proljeće već uveliko traje i napokon možemo uživati u sunčanim danima na svježem zraku. Najbolji način da se odmaknemo od svakodnevnice ili napornog dana na poslu je da provedemo vrijeme obavljajući aktivnosti na otvorenom. Odabir aktivnosti ovisi o vašim sklonostima i interesu, ali bilo da se odlučili za dugu šetnju, trčanje u prirodi ili planinarenje, svakako će vam boravak na zraku dati dodatnu snagu i vratiti potrebnu energiju.

Kada ste se odlučili kako želite provesti dan, prvo što vam pada na pamet je što odjenuti, a da istovremeno izgledate lijepo i da vam bude ugodno. Sport & Outdoor ponuda iz Designer Outleta Croatia obuhvaća široku paletu sportske odjeće i odjeće za rekreaciju, od basic modela kao što su sportske majice, široke trenirke i klasične tenisice, do onih urbanih modela sa zanimljivim detaljima u blokovima boja. Sve sportske kombinacije dolaze s genijalnim popustima i do čak -70%. Sportski styling može imati i urbanu notu, a da pri tome outfit bude kvalitetan, siguran i udoban.

Šetnje prirodom upotpunite vedrim, pastelnim bojama u skladu s proljećem, te svakako ne zaboravite na dodatke kao što je šilterica, trendi ruksak ili sunčane naočale, koje osim što su cool modni detalj, štite vas i od štetnog sunčevog zračenja.

Ako ste odabrali planiranje kao aktivnost, ono zahtjeva i prikladnu, kvalitetnu odjeću ali i obuću. Stoga, pametno birajte i svakako sa sobom uzmite potrebnu opremu – štapove, sat i bocu s vodom jer hidriranja nikad dosta. Sve što vam treba pronađite kod vaših omiljenih brandova Hugo Boss, adidas, Under Armour, Sport Vision, Converse, Timberland, Skechers, Superdry i brojnih drugih.

Opremite se za najdraže sportske aktivnosti, a već prve korake brojite za vrijeme shoppinga na otvorenom u Designer Outletu Croatia birajući svoje favorite.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Designer Outlet Croatia