#MiniChef
Donosimo jedan fini i jednostavan recept iz Mini Chef kuhinje. Na veselje svih ukućana radili smo pileća prsa punjena suhim rajčicama i burratom. Koristili smo pileća prsa Međimurkog pileta. Inače omiljena piletina zasjati će u sasvim drugom sjaju stoga pažljivo i sa ljubavlju stopite dva nova sastojka kao dvije nove zvijezde u vašoj kuhinji.
Recept:
4 kom pilećih prsa koje prerežete na način da napravite džep za punjenje posolite i popaprite. U posudu stavite suhe rajčice, 1 dcl maslinovog ulja, svježe začine po želji. Mi smo koristili bosiljak, peršin i ružmarin. Dobro pomješajte marinadu te napunite džepove piletine i premažite ju sa svih strana. Burratu također izrežite na 4 komada i stavite u džep pilećih prsa. Zatvorite sa čačkalicama te stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 200 stupnjeva da se peče oko 30-40 min. Servirajte prilog po želji i uživajte u ovom laganom proljetnom jelu.
Dobar tek!
#MiniChef #maštamožesvašta #domajenajljepše
Chic.hr @chic.hr
Photo: Sport Educa