adidas

Preuređeni store omiljenog globalnog sportskog i lifestyle brenda adidasa u Tower Centru Rijeka, proteže se na 400m², s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru. Detaljima odaje počast gradu Rijeci i njenim znamenitostima, pa je u uređenju adidasovog storea sudjelovala akademska kiparica i ulična umjetnica Ines Milčić, poznatija kao Pekmezmed. Na ilustracijama se pojavljuje poznata riječka vizura gradskog tornja i ure na Korzu, Fiumanka (najpoznatija Riječka regata), ali i skakaonica s Kantride.

Odmah sam znala da ženski lik treba biti centralni dio mojeg crteža. Znala sam i da ne želim da lik bude čvrsta sportska ženska figura već više meni bliska- “zaobljene” figure, okružena velikom kućnom biljkom crassula ovata, koja donosi sreću i blagostanje. Crtež je fluidan i uključuje vodu koja se spaja s kosom i donosi igru s motivima oblaka, kiše, vjetra i sunca. Osim toga jedan od poznatijih sportskih događaja u Rijeci je “Homo si teć” i uvijek me intrigirala povezanost riječi teć (trčati) sa Rijekom, gradom koji teče. Bilo je ovo sjajno iskustvo a posebno sam uživala radeći za jedan od omiljenih brendova ”, izjavila je poznata umjetnica.

Otvorenju novog adidas storea prisustvovali su i poznati riječki influenceri Pamela Perkić i Ivan Tokić, koji su za sebe odabrali sjajne, nove kombinacije.

Oduševljena sam trgovinom, predivno je uređena i najviše mi se sviđaju riječki motivi. Volim opušten i sportski stil odijevanja, a adidas je brend koji mi omogućava da kroz modne kombinacije pokažem svoj karakter. Drago mi je da je adidas poprimio novo riječko ruho, a ja ću sigurno često dolaziti po svoje everyday outfite”, rekla je influencerica Pamela Perkić.

Povodom otvorenja, adidas je pripremio zanimljivu aktivnost i prigodne popuste za sve posjetitelje.

Sticker hunt je zabavna aktivnost uz koju sudionici mogu osvojiti atraktivne nagrade. Radi se o sakupljanju QR kodova u prostoru Tower Centra Rijeka. Svi koji završe izazov u roku od šest minuta ostvaruju set adidas Rijeka naljepnica, 30% popusta na kupnju novog asportimana, a ostale sudionike koji završe u nešto ležernijem vremenu adidas će nagraditi setom naljepnica. Sve posjetitelje očekuju i prigodni popusti.

Svi ljubitelji brenda od sada mogu na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude adidas Performance, adidas Originals ili adidas Sportswear linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals i Sportswear u različitim svakodnevnim prigodama očekuju sjajni trendovski komadi iz nove kolekcije.

Chic.hr@chic.hr