Apivita

Svjetski dan pčela obilježava se 20. svibnja, te smo imali zadovoljstvo biti dio nevjerojatnog događaja posvećenog pčelama, a sve to zahvaljujući brandu APIVITA. Ovaj dan posvećen pčelama održan je na predivnoj lokaciji koja je poslužila kao savršena kulisa za prekrasan i hvale vrijedan event, na kojem su se okupili brojni  poslovni partneri, mediji i influenceri.

APIVITA (APIS = pčela i VITA = život), što znači “život pčela”, u svaki od svojih proizvoda ugrađuje svoju strast, svoje vrijednosti i svoju viziju ljepote koja poštuje prirodu i ljude i koja promiče etički i zeleniji način poslovanja, razmišljanje, život i poduzetništvo. APIVITA je društveno odgovorna korporacija koja nudi učinkovita rješenja za ljepotu lica, kose i tijela, bazirana na pčelinjim proizvodima, ekstraktima jedinstvenih grčkih biljaka, organskih eteričnih ulja te vrhunskom patentiranom tehnologijom.

APIVITA nisu samo proizvodi. APIVITA se odnosi na cijeli životni stil, način razmišljanja i visoke vrijednosti. APIVITA se bavi ljepotom, ali ne samo estetikom: bavi se ljepotom uma, ljepotom duše i ljepotom srca. Izuzetno puno ulaže u edukaciju mlađih naraštaja o važnosti pčela i njihovoj ulozi u zaštiti prirode i čovječanstva.  Iz ovog razloga, APIVITA se pridružila globalnoj mreži „1% za planet“ dajući izravno 1% prihoda globalnoj organizaciji koja štiti pčele i biološku raznolikost.

Također važno je naglasiti da ovaj svjetski poznati brand prirodne kozmetike ponosno posjeduje certifikat „B Corp“   i na temelju toga spada u jednu od tri najbolje tvrtke na svijetu po zaštiti okoliša. te ispunjava najviše standarde društvene i ekološke učinkovitosti, javne transparentnosti i pravne odgovornosti.

Ovaj događaj bio je prilika da se svi prisutni dodatno educiraju o ulozi pčela i njihovom nezamjenjivom doprinosu očuvanju biodiverziteta. Za vrijeme trajanja eventa uzvanici su sudjelovali u sadnji cvjetnog mixa, savršenoj hrani za naše vrijedne pčelice.

Aktivnost sadnje sjemena podsjetila nas je na to koliko je uloga svakog pojedinca važna u očuvanju prirode. Svaka biljka koju smo posadili može pridonijeti očuvanju pčelinjih staništa i osigurati im dovoljno hrane za opstanak. Važno je da svi postanemo svjesni koliko malog gestom možemo pomoći u očuvanju prirode. Zaštitite prirodu na način na koji to radi APIVITA.

Chic.hr @chic.hr