My Way Intense

Predstavljen 2020., MY WAY je miris koji utjelovljuje novu viziju ženstvenosti, koja je istovremeno duboka, ali i slobodna duha. Njegovo je raspoloženje nadahnuto time kako nas bogata životna iskustva i susreti oblikuju i određuju. Zahvaljujući predanosti ekološkom konceptu i održivosti koja je utkana u njegovo stvaranje – miris postiže ugljičnu neutralnost – MY WAY je miris za nove generacije.

Utjelovljujući taj duh znatiželje i povezanosti, u središtu priče mirisa MY WAY jest etos „ono sam što živim”, snažan i jedinstven stav prema sebi i svijetu koji iskazuje odlučnost slijediti vlastiti put. A taj se put otkriva povezivanjem s drugima. S mirisom MY WAY INTENSE, bogatom, raskošnom interpretacijom moderna cvjetnog potpisa mirisa koji poziva na intenzivno življenje života, Giorgio Armani 2021. otkriva novo poglavlje u priči mirisa MY WAY. MY WAY INTENSE djeluje kao talisman, čija intenzivnost svako iskustvo i susret čini još upečatljivijim.

Novi intenzitet, ista filozofija

MY WAY INTENSE neodoljiv je novi način da iskusite filozofiju MY WAY, koja je definirana širenjem obzora, oblikovanjem istinski jedinstvenog sebe na temelju iskustava i susreta te buđenjem osjetila. MY WAY INTENSE dočarava kako iskorakom iz poznatog naša percepcija postaje intenzivnija. Zahvaljujući tome, trenutke doživljavamo još snažnije. U srži duha mirisa MY WAY INTENSE otkrivanje je najiskrenije verzije sebe kroz nezaboravne veze s drugima. Miris MY WAY INTENSE sažima intenzitet iskustva koje nastaje kada postanemo svjesni svijeta koji nas okružuje. Svakidašnje se preobražava u nesvakidašnje, i svaki trenutak proživljavamo dublje.

Novi, cvjetni intenzitet

Miris MY WAY INTENSE ucrtava novo, senzualno poglavlje u svemiru MY WAY. Sa svojim pojačanim cvjetnim srcem i intenzivnom drvenastom notom, MY WAY INTENSE Eau de Parfum nudi moćnu interpretaciju jedinstveno primamljivog potpisa mirisa MY WAY. Esencija mirisa MY WAY INTENSE njegovo je novo, intenzivno srce apsoluta tuberoze iz Indije, koji se odlikuje cvjetnim, bogatim i raskošnim svojstvima. Ta nota poboljšava i pojačava moderne, prirodne i solarne tonove originalnog apsoluta tuberoze koji je sadržan u MY WAY Eau de Parfum. Zahvaljujući laganom, bijelom buketu indijske tuberoze i jasmina koji su u samom srcu mirisa MY WAY, naglašene cvjetne note mirisa MY WAY INTENSE tjeraju to očaravajuće srce da kuca još brže. Miris MY WAY INTENSE koji je kreirao majstor parfumer Carlos Benaïm (IFF), baš kao i originalni MY WAY Eau de Parfum, dočarava fuziju kultura, i u središte stavlja neke od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz cijeloga svijeta, zahvaljujući čemu čula vodi na bogato mirisno putovanje. U tren oka dočarava susrete koje doživljavamo novim intenzitetom.

Posvećenost budućnosti

U srcu mirisa MY WAY INTENSE ekološki je koncept, baš kao i kod originalnog mirisa MY WAY. Ta vrijednost vodilja odražava posvećenost kuće Giorgio Armani smanjivanju svoga ekološkog utjecaja, a posebno je usmjerena na emisije ugljika, glavnog pokretača klimatskih promjena. Da bi to postigao, brend pokušava kad god je to moguće izbjeći, smanjiti i ublažiti emisije ugljika. Giorgio Armani posvećen je pružanju podrške očuvanju ključnih šuma, ublažavajući preostale emisije programom pošumljavanja i projektima očuvanja. Na kraju, miris MY WAY postiže ugljičnu neutralnost.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Giorgio Armani