U Ghetaldus optici

Nakon što je Ghetaldus optika početkom listopada s ponosom predstavila svoju novu online platformu koja obrađuje lifestyle teme prateći svjetske trendove iz struke, te u isto vrijeme predstavlja Ghetaldus polikliniku u formi savjetodavnog portala vezanog za oftalmološke usluge, ovaj petak su odlučili napraviti korak više. Ghetaldus webshop u svojoj ponudi ekskluzivno predstavlja najpoznatije svjetske fashion brandove sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu, te kontaktne leće vodećih inozemnih proizvođača. Također, vrlo brzo u ponudi će se naći i bogat asortiman dioptrijskih okvira poznatih svjetskih dizajnera, kao i Ghetaldus vlastite robne marke.

Samim vizualnim identitetom ove online platforme, Ghetaldus optika je najavila nove trendove i promjene na hrvatskom tržištu, te donijela dašak inozemnog stila u online poslovanje ovog tržišnog lidera sa poslovnicama diljem Hrvatske. Prateći trendove po prvi puta su odlučili imati pravi „američki“ Black Friday na svom webu i najvećim popustima do sada nagraditi vjernost svojih kupaca.

Čekanje ispred vrata trgovine cijelu noć, tučnjava zbog majice ili kaputa, guranje i kupovanje odjeće na kilograme neke su od asocijacija na “Black Friday”, koji će se održati ovaj petak 23.11.  Iako su ovo prizori iz Amerike koji su aktualani već duže vrijeme, Ghetladus optika je preko svog online kanala odlučila ovaj trend dovesti i u Hrvatsku. Taj jedan dan, jedan petak u godini, ugrabite modele sunčanih naočala najpoznatijih svjetskih brandova o kojima maštate cijelu godinu. Cijene sunčanih naočala i kontaknih leća biti će snižene čak do 60% u trajanju od 24h. Popusti će se odnositi na cjelokupnu ponudu webshopa ovisno o različitim modelima i brandovima. 

U bogatoj ponudi pronađite željeni model i poklonite sebi i svojim najmilijima sunčane naočale brandova : Tom Ford, Jimmy Choo, Givenchy, Max Mara, Diesel, Carrera, Christian Dior, Fendi, Celine, Polaroid, Guess, Ray Ban, Oxydo i mnoge druge. Također, sve vrste kontaktnih leća proizvođača Bausch&Lomb koje se nalaze u ponudi webshopa Ghetaldus optike će u petak biti snižene.

Ponuda vrijedi samo za 23.11. ili do isteka zaliha najtraženijih modela sunčanih naočala.

Besplatna dostava za sve narudžbe je samo još jedno veliko HVALA vjernim kupcima kroz sve ove godine.

Petak rezervirajte za shopping na www.ghetaldus.hr