Novi koncept

Omiljeni globalni sportski brend adidas otvorio je novouređenu trgovinu u trgovačkom centru City Center one u Splitu. Nova trgovina, od sada boravi u većem prostoru, s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru. Interijer odiše detaljima s kojima odaju počast gradu Splitu i njegovim velikanima, pa su u uređenju koristili fotografije legendarnog splitskog fotografa Feđe Klarića kao i radove popularne splitske umjetnice Josipe Krolo.

Svi ljubitelji brenda moći će na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude Adidas Performance ili Adidas Originals linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals u različitim svakodnevnim prigodama mogu očekivati sjajne trendovske komade iz nove kolekcije.

Novi adidas shop na drugom katu City Centera one u Splitu posjetili su i poznati splitski influenceri Antonia Dora Pleško, Pave Elez, Debela Barbara, Anastazija Makjanić i Anamarija Asanović, te usput odabrali svoje omiljene outfite koje možete pogledati na njihovim društvenim mrežama.

U fokusu nove trgovine je održivi, kultni adidasov model tenisice Stan Smith. Radi se o brendu koji je  lansirao verziju omiljene bijele tenisice od recikliranih materijala što je dovelo do toga da u rekordnom roku postane najpopularnija tenisica i preplavi ulice kao i društvene mreže. Cilj nove generacije adidas  tenisica je da se stane na kraj gomilanju plastičnog otpada. Osim toga fokusirat će se na tri područja: održivost, vjerodostojnost i uključivost. adidas je ovdje prepoznao mogućnost za održivu budućnost s obvezom da do 2024. koristi samo reciklirani poliester u svim proizvodima, kao i mogućnost za ujedinjenje i uključenje svih ljudi u sport, što uključuje i proširenje adidasovog ugovora s UEFA-om na Ženski EURO i Ligu prvaka. Prepoznao je isto tako i mogućnost za poticanje inovacija koje nisu nikada prije istražene što uključuje i korištenje potencijala 3D printanih uložaka a sve novosti od sada će biti dostupne u adidas trgovini u City Centeru one.

Chic.hr @chic.hr

Photo: adidas