Muzej i vino

Jedinstveni doživljaj – spoj posjeta muzeju, a zatim uživanja u vinu, kavi ili sokiću, na jedinstvenoj lokaciji s prekrasnim interijerom i ugodnom atmosferom! “Projekt Muzej i vino prva je u nizu aktivnosti čiji je cilj lokalnom stanovništvu prikazati drugačiji pogled na grad i perspektivu turista u Zagrebu. Ideja objedinjuje posjet lokalnim muzejima uz vodstvo i druženje na predivnim i neobičnim lokacijama u gradu koje pružaju jedinstven doživljaj.”

Možete posjetit Nacionalni muzej moderne umjetnosti (donedavno Moderna galerija), a zatim nastaviti druženje u očaravajućem prostoru café Capitala.

Druženje počinje u 11 sati na Zrinjevcu kod Glazbenog paviljona, prvo se posjećuje muzej uz zabavne priče i objašnjenja, a zatim se ide u café Capital.

Kroz cijeli doživljaj vodi te Kristina, zagrebački turistički vodič s dugogodišnjim iskustvom u zabavnim, neobičnim turama s ljudima iz cijelog svijeta.

Doživi čaroliju umjetnosti, nauči puno zanimljivosti o talentiranim i osebujnim autorima te otkrij novo mjesto za uživanje u kavi ili čaši vina!

Više detalja o eventu možete pogledati i ovdje: Classy Weekend – muzej i vino PRIJAVA

Chic.hr @chic.hr