Holiday kolekcija

U ženskoj kolekciji odjeća i dodaci imaju gotičku vibru, ali istovremeno zadržavaju svestranost i opuštenost. Zaigrani odjevni komadi osvježeni su flourescentnim bojama što ih čini spremnim modnim odabirom za opušteni izlazak ili proslavu. Ključni motiv u kolekciji je grafika kostura, a ženstvenost grafike je dobivena uporabom svjetlih nijansi.

Siluete su često oversized i fluidne. Slojevitost je u fokusu kao i prevelike oversized jakne, opuštene/široke hlače i chunky debeli puloveri. U ženskoj kolekciji bodiju su dodani metalni detalji kako bi sveukupan dojam izgledao opasno i moćno.

TRAPER je dobio novo osvježenje – ovaj put s daškom vintage-a i modernom elegancijom. Naglasak je na crnom baršunastom traperu u JoggJeans materijalu koji dolazi u obliku jakne, haljine i suknje. Crna je dominantna boja podignuta nijansama ljubičaste, crvene, plave i flourescentno žute.

Cipele na petu poseban su modni statement – izdvajamo cipele čija peta ima izgled Zippo upaljača. Torbe su crne s dodatkom jarke boje i predstavljene u novim oblicima uključujući torbe preko ramena i ruksake.

U muškoj kolekciji blagdanski look inspiriran je izgledom rock zvijezde, čistih linija i pomalo mračan. Cjelokupni dojam pruža atmosferu noir filmova, kombinaciju sofisticiranosti i misterije. Komadi su krojeni s vagabondski rezanim rubovima. Allover grafika ima jaku vidljivost u grafikama zmaja i na ukrašenoj koži. Uske siluete prianjaju uz tijelo dok su jakne oversized. Jedinstveni modni odabir je crni puffer prsluk visokog sjaja, chunky puloveri i uske traperice – na pojedinim modelima traperica aplicirana je prskana boja.

U blagdanskoj kolekciji traperica prisutan je spiralan kroj nogavice u nekoliko verzija: proteže se kroz cijelu nogavicu, oko koljena ili na crotchu. Dodatak zatvarača, trapericama pruža bikerski izgled, a premazani traper pojačava bikerski dojam. Uski modeli traperica skrojeni su kako bi prikazali cjelokupni clubbing stav kolekcije. Istaknuti artikli u muškoj kolekciji su kožna bomber jakna s ukrašenim motivima, kaput i tailored sakoi. Crna je osnovna boja s daškom ljubičaste, tirkizne i zelene.

U muškoj kolekciji čizme su u potpunosti preoblikovane  metalnim ukrasima na gornjištu. Tenisice također imaju nove tretmane poput završne obrade vidljive kao edgy popucali premaz na tenisici. Torbe su pragmatične i uključuju nove ruksake.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Diesel