Besprijekorna ljetna elegancija

Titulu najupečatljivijih srebrnih modnih dodataka iz nove kolekcije zlatarnica Zaks, odnose raznolike voluminozne narukvice i ogrlice koje se međusobno mogu slojevito ispreplitati za savršeno romantičnu morsku modnu priču. Dodaju li se tome i globalno cijenjeni Furla satovi, kao čuvari vremena ali i simboli besprijekorne elegancije, nastaje recept za svestrane, zavodljive i chic dnevne te večernje kombinacije.

Minimalistički dizajniran nakit, zbog svoje elegancije i jednostavnosti jednako nosiv te moderan i u godinama koje slijede, zadržite kao najljepšu uspomenu na morske radosti, neprocjenjive trenutke ljeta 2018. Jer, savršen trenutak za osvježiti vlastitu riznicu modnih dodataka upravo je sada – tijekom aktualnih sezonskih sniženja.

U zlatarnama Zaks cijene srebrnih nakita snižene su do 50% dok se 30% niže cijene obračunavaju na satove, uključujući i novu Furla kolekciju.  Tu je i 25% popusta na kolekciju zlata i dijamanata, a sve pogodnosti vrijede bez obzira na način plaćanja. Stoga, iskoristite veliko ljetno sniženje darujući sebi i svojim najbližima male ljetne radosti uobličene u nakit ili satove zlatarnica Zaks … za nezaboravno ljeto 2018.!

Foto: Zaks