Belodore kao pobjednik

U ponedeljak, 9.10.2023. godine, u poznatom zagrebačkom hotelu Esplanade, Diplomacy&Commerce Croatia upriličio je događaj povodom svog šestog rođendana. Tom prilikom dodijeljene su regionalne nagrade kompanijama i institucijama, za izuzetan doprinos u svojim industrijama i poljima djelovanja. Na ovom svečanom događaju, Belodore je dobio nagradu –  Najveći breakthrough u regionalnoj retail industriji!

Izražavajući zahvalnost medijskoj kući Diplomacy&Commerce na tome što je prepoznala i nagradila Belodore za najveći proboj u regionalnoj maloprodajnoj industriji, Miloš Milutinović, generalni direktor DP Lux grupe, čiji je Belodore član, istaknuo je da je za 3 godine, od 2020. godine ostvaren  nevjerojatan rast Belodore parfumerija u regiji.  Ovaj rast postignut je zahvaljujući timu kolega iz DP Lux grupe, kao i regionalnih partnera poput Diplomacy & Commerce Hrvatska, istaknuo je Milutinović.

Belodore parfumerije se nalaze na 6 tržišta (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Crna Gora, Bugarska, Sjeverna Makedonija) sa preko 30 milijuna ljudi. 

Ovog mjeseca Belodore slavi svoj treći rođendan, trenutno 13 parfumerija posluje u regiji, a do kraja godine sa novim otvaranjima Belodore će postati najveći lanac niche parfimerija u Europi.

Chic.hr @chic.hr