Novo limitirana kolekcija METAFACE by
Catrice

Catrice goes Metaverse – s novom Catrice limitiranom kolekcijom METAFACE: Inspirirana holografskim efektima, živim bojama, virtualnom stvarnošću i modernom digitalnošću, ova futuristička kolekcija savršena je za ljubiteljice ljepote koje žele stvoriti jedinstveni Metaverse look. Uronite u digitalni svemir u kojem je sve moguće zahvaljujući inovativnim proizvodima s modernim završecima.

Primer za korekciju boje pruža savršenu osnovu za METAFACE izgled s glatkim tenom. Paleta sjenila za oči i Highlighter Face Glaze Pot stvaraju jedinstvene efekte ovog višedimenzionalnog cyber stila. Dva laka za nokte s kromatskim efektima i pH-reaktivna sjajila za usne visokog sjaja savršeno upotpunjuju izgled. Dobrodošli u budućnost!

METAFACE paleta sjenila
Catrice METAFACE paleta sjenila dolazi s deset savršeno usklađenih nijansi za dočaravanje jedinstvenog izgleda očiju. Različite teksture su izvan ovog svijeta: od mat do svjetlucave, od dvostruke kromirane do prozirne teksture balzama s finim višebojnim svjetlucanjem. Prozirno pakiranje također privlači pažnju svojim holografskim dizajnom!

METAFACE Colour Correcting Glaze Primer
Catrice Color Correcting Glaze Primer osigurava besprijekoran, blistav ten. Ne samo da izgleda jedinstveno sa svojim prekrasnim uskovitlanim izgledom, već stvara i proziran, lagan završetak koji ujednačava nesavršenosti i crvenilo. Tekstura koja korigira boju daje koži vlagu I suptilan sjaj. Praktični dozator s pumpicom olakšava nanošenje savršene količine primera, savršenog za vrijeme kada ste u pokretu..

METAFACE Highlighter Face Glaze Pot
Za virtualni sjaj: Lagana želatinasta tekstura novog METAFACE Highlighter Face Glaze Pot pristaje uz svaki ton kože i pruža sjajan završetak s holografskim efektom zahvaljujući svjetlucavim pigmentima koji reflektiraju svjetlost.

METAFACE Lip Glaze sjajilo za usne
Virtualni poljubac, Digitalni svemir i Metaglaze – to su moto Catrice METAFACE Lip Glazes sjajila za usne. Tri prozirne teksture reagiraju na pH-vrijednost usana i stvaraju jedinstvene nijanse s nježnim dodirom boje. Završetak visokog sjaja osigurava metaverse vibru i voluminozne usne s tim dodatnim sjajem!

METAFACE lak za nokte
Dva METAFACE laka za nokte upotpunjuju izgled iz budućnosti: Dvije prozirne nijanse – s ružičastim svjetlucanjem ili s holografskim, ljubičastim odsjajem – pružaju savršen sjajni gel završetak.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Promo