Ekskluzivno limitirano izdanje

Morska sol za dugačkih dana provedenih na plaži pod svjetlucavim suncem djeluje osvježavajuće šireći se morskim zrakom, dok vitalizirajući učinak svježe otvorenog kokosa iznutra pozitivno djeluje na raspoloženje. U ayurvedskoj medicini blagotvorno djelovanje i ljekovita moć superhrane poznata je tisućama godina. „Prirodno zlato“ može poboljšati naše mentalno i tjelesno zdravlje, i to ne samo kada je dio prehrane, već pozitivno djeluje i kroz kozmetiku i mirise.

Zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da nas podsjete na nezaboravne trenutke, blagotvorni mirisi daruju odmor tijelu i duši! Ove je godine za istinsku snagu i posebne trenutke blagostanja s osobito velikom dozom ljeta zaslužno 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022.: Pomelo & Sea Salt i Coconut Water & Yuzu iznenađuju aktivirajućom kombinacijom snažnih superhrana i blagotvornih sastojaka, nadahnutim prirodom s novom vrstom svježine! Nova Limited Edition bit će dostupna u trgovinama krajem svibnja 2022. godine.

Osnažuje, jača, stimulira i umiruje osjetila – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Za Acqua Colonia Limited Edition svake se godine pozabavimo aktualnim ljetnim trendovima te ih pretočimo u dvije eksperimentalne blagotvorne mirisne kreacije. Oba nova mirisa iz Limited Edition također su profinjene kreacije kolonjskih voda, koje pozitivno djeluju na naše raspoloženje i ove godine bude osjetila i naša sjećanja kroz egzotične nijanse mirisa! Odjednom se ponovno možemo vratiti na najljepša mjesta na kojima smo ljetovali, kada slike prošlih ljetnih dana i nezaboravnih trenutaka s ljetovanja pri svakom prskanju mirisa iznova ožive pred našim unutarnjim okom. Dva posebna, kontrastna i iznenađujuća glavna sastojka, čiju kombinaciju možemo vidjeti i u Limited Edition, djeluju na tijelo i na dušu: Pomelo & Sea osvježava iznutra prirodnim i blagotvornim elementima morske soli, dok pomelo trenutačno aktivira dobro raspoloženje i daje citrusnu svježinu. Coconut Water & Yuzu u početku podsjeća na osvježavajući okus svježe otvorenog kokosa, a zahvaljujući notama Yuza daje blagotvoran osjećaj ljetovanja. Dvije jedinstvene kolonske vode koje kroz inovativnu eksperimentalnu svježinu djeluju na osjetila i pozivaju na ugodan ljetni osjećaj!

Pomelo & Sea Salt – aktivirajuće

4711 Acqua Colonia Kreation Pomelo & Sea Salt iznenađuje svojim kontrastnim nastupom: snažna, aromatična svježina pomela popraćena je notama morske soli, koje donose umirujuće djelovanje blagoga oceanskog povjetarca. Ova pjenušava, raznolika kombinacija ima okrepljujući učinak na svojeg nositelja i odmah daje istinsku dozu energije. Miris aktivira i ispunjava poput dugačkoga ljetnog dana provedenoga na plaži uz osvježavajući morski povjetarac i voćni koktel s vitaminom C!

Coconut Water & Yuzu – blagotvorno

Voćno, egzotično, gotovo s mliječnom slatkoćom – 4711 Acqua Colonia kreacija Coconut Water & Yuzu obavija svoje nositelje oblakom sočnih i svježih aroma kokosa. U kombinaciji s jednom kapi energičnijih Yuzu nota ova kreacija uspijeva odmah dočarati blagotvoran i senzualan osjećaj te se brine za dobar osjećaj tijekom cijelog dana. Miris uzbudljiv poput užitka u kremastom kokosu s dodatnom svježinom tijekom nezaboravnog zalaska sunca u visećoj mreži pričvršćenoj za dvije palme na plaži.

Otmjen dizajn

4711 Acqua Colonia Pomelo & Sea Salt i Coconut Water & Yuzu i vizualno zrače osjećajem ljetne prirodnosti: snažne ilustracije junačkih sastojaka i superhrane pomela i kokosa snažno dolaze do izražaja na sklopivoj kutiji nježne bež boje. Sklopive kutije proizvode se u sklopu odgovornog gospodarenja šumom te se uglavnom isporučuju iz Njemačke najkraćim linijama isporuke. Napomena o Limited Edition na gornjem rubu pakiranja upućuje ujedno i na ekskluzivnost mirisa. Na poleđini sklopive kutije ovogodišnjega ljetnog mirisa 4711 Acqua Colonia također se nalazi simbol „Vegan*”. U kombinaciji s modernim retrodizajnom mirisa 4711 Acqua Colonia bogata narančasta kod Pomelo & Sea Salt i blagotvorna plava kod Coconut Water & Yuzu djeluju otmjeno i veselo. Prirodan i snažan dizajn koji u kombinaciji s legendarnom Molanus bočicom s reljefnom završnom obradom oplemenjuje svaku kupaonicu!

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR