BIPA donosi brojne pogodnosti i sjajne uštede za još ugodnije iskustvo kupovine u Mjesecu žena

U Mjesecu žena od 5. svibnja do 2. lipnja BIPA je pripremila brojne aktivnosti, nagradne igre i odlične popuste na različite kategorije proizvoda. Sve što je potrebno za dom, njegu i obitelj, kupci mogu pronaći na jednom mjestu, a uz to se dobro zabaviti i otkriti svijet pogodnosti koje donosi BIPA. Svakog tjedna u Mjesecu žena BIPA će kupcima osigurati različite pogodnosti na određeni dio asortimana.

U prvom tjednu, u svim poslovnicama kupce čekaju vrhunski popusti na proizvode za bebe. Mjesec se nastavlja sjajnim cijenama proizvoda za kućanstvo uz koje će svaki dom zablistati. Treći je tjedan posvećen proizvodima za njegu lica i tijela, a u četvrtom će tjednu BIPA sve kupce počastiti dekorativnom kozmetikom i parfemima po odličnim cijenama.

Osim brojnih promotivnih ponuda, BIPA je za kupce koji će sudjelovati u nagradnim natječajima pripremila i vrijedne nagrade. Najsretniji kupci imaju priliku osvojiti Foreo Play Plus uređaj za čišćenje lica, kao i wellness odmor za dvoje u vrhunskom hotelu Lone u Rovinju.

Više informacija o Mjesecu žena u BIPI i pogodnostima koje vas čekaju pronađite na: https://www.bipa.hr/mjesec-zena

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR