Što je to mikrodermoabrazija?

Savršeno glatka i blistava koža više nije nedostižna želja. U svijetu njege kože, FOREO, vodeći švedski skin-tech div, nedavno je predstavio svoju najnoviju liniju proizvoda – KIWI. Ova inovativna linija sadrži KIWI Derma skin-tech uređaj koji koristit metodu mikrodermoabrazije.

Mikrodermoabrazija možda nije posve nova tehnika u svijetu njege kože, ali njezina popularnost ubrzano raste iz dana u dan. Sada, uz KIWI Derma, mikrodermoabrazija postaje pristupačnija i učinkovitija nego ikad prije. Ova tehnologija nudi dubinsko čišćenje i obnavljanje kože, uklanjajući mrtve stanice i potičući regeneraciju kože na potpuno novu razinu sjaja i glatkoće u svega nekoliko minuta. Profesionalni tretman dostupan u udobnosti vašega doma.

Posljednjih godina, globalno tržište mikrodermoabrazivnih uređaja zabilježilo je značajan rast, potaknuto sve većom potražnjom za neinvazivnim tretmanima njege kože, te željom za mladolikom i besprijekornom kožom, istovremeno prateći napredak tehnologije. Prema predviđanjima CGAR-a, očekuje se daljnji rast od 8.5% tijekom sljedećih osam godina.

KIWI derma je vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji obnavlja teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom, smanjuje sitne linije i pruža mlađi izgled. KIWI derma je prvi uređaj za mikrodermoabraziju na svijetu koji ne zahtijeva zamjenske dijelove jer su njegovi vrhovi izrađeni od medicinskog čelika i Adamas dijamanata. Za razliku od drugih proizvoda u kategoriji, ovi vrhovi neće postati glatki, tupi ili oštećeni tijekom vremena. FOREO-ov ultra-higijenski filter izrađen je od silikona otpornog na bakterije koji je neporozan, 100% vodootporan i brzo se suši – što znači da jednostavno možete obrisati svu prljavštinu koja se nakupila nakon tretmana.

Mikrodermoabrazija je kozmetički zahvat koji koristi dijamante da usiše i otkloni mrtve stanice kože. Cilj je smanjiti vidljivot sitnih linija, minimalnih ožiljaka, bora i znakova starenja, te poticanje cirkulacije krvi i proizvodnje kolagena.  Vakuumsko usisavanje igra ključnu ulogu u procesu mikrodermoabrazije, poboljšavajući njegovu učinkovitost i koristi. Ono pomaže u procesu eksfolijacije tako što odmah usisava omekšane mrtve stanice kože s površine kože te izvlači nečistoće iz pora.

Mikrodermoabrazija nježno uklanja beživotni, oštećeni, neujednačeni gornji sloj kože kako bi otkrila svježi i sjajni sloj ispod. Savršeno kalibrirano usisavanje ‘usisava’ začepljene pore, ostavljajući ih savršeno pročišćene i smanjene. T-Sonic masaža poboljšava mikrocirkulaciju i limfnu drenažu kako bi pomogla u izbjeljivanju pigmentacija i smanjenju oticanja.

KIWI derma ima šest razina intenziteta i dolazi s tri različita vrha od Adamas dijamanata – jedan za olakšavanje smanjenja sitnih linija i tvrdokornih nepravilnosti, drugi za preciznu eksfolijaciju područja T-zone i posljednji za nježnu eksfolijaciju obraza i osjetljivih područja.

Nakon 14 dana korištenja KIWI Derma, 96% korisnika bilježi znatno čišću kožu, primjećujući smanjenje mitesera, akni, prljavštine i drugih nečistoća već od prvog dana. Čak 90% korisnika doživljava mladolik i zdrav izgled kože, ističući osjećaj mekoće i zaglađenosti. Također, 86% korisnika primjećuje poboljšanu teksturu i elastičnost kože, uz osjećaj zatezanja i podizanja lica.

Izaberi KIWI dermu kao svog novog saveznika u svojim beauty ritualima!

KIWI derma dostupna je na foreo.com, te kod službenih partnera: Martimex.hr, Roxbeauty.hr, Tehno-mag.hr

Chic.hr @chic.hr