Svjež uvid u inovativne materijale i ideje

Hrvatska medijska scena od danas je bogatija za novi specijalizirani online magazin naziva Izlog ideja. Ovoj web destinaciji u fokusu je promicanje održivosti i zelene gradnje s naglaskom na predstavljanje novih, inovativnih eko materijala, autorskih reportaža s obzirom na trendove i aktualnosti iz spomenute domene, kao i savjeta te razgovora sa strukom.

„U sklopu online magazina Izlog ideja cilj nam je osigurati sadržaj koji reflektira naše osobne interese, aspiracije, opsesije, izazove i potrebe iz domene dizajna, projektiranja i gradnje s naglaskom na održivost. Izlog ideja zamislili smo kao platformu gdje ćete se prije svega moći educirati, ali i doći po dozu inspiracije, doznati korisne informacije na jednom mjestu, kako se okrenuti održivom stanovanju i gradnji, kao i originalna rješenja kada je riječ o uređenju interijera.“ ističe Sanja Petrović, glavna urednica Izloga ideja.

U uvodnom intervjuu gostuje arhitekt Marko Dabrović iz 3LHD studija koji govori zašto bi se građevinska industrija kao najveći generator emisija CO2, trebala prilagoditi novoj stvarnosti te postati zelenija, održivija i zdravija.

Iza Izloga ideja stoji hrvatska tvrtka Iverpan, koja u svojoj ponudi prednost daje održivim materijalima. Tvrtka više od tri desetljeća posluje s ciljem stvaranja ugodnih mjesta za život, bilo da govorimo o privatnim ili poslovnim prostorima koji će istovremeno imati pozitivni zdravstveni i ekološki utjecaj na čovjeka i okoliš. Online magazin Izlog ideja dogodio se kao logična ekstenzija nakon otvaranja istoimenog showrooma u centru Zagreba, te kao nastavak širenja cjelokupne ideje informiranja, educiranja, inspiriranja i širenja zajednice. Posjetite nas na https://izlogideja.hr/ i među prvima doznajte što sve nudi virtualni Izlog ideja.

Chic.hr @chic.hr

Foto: © Izlog ideja