My hair trends

I ovoga ljeta kao svako do sada vladaju trendovi u stylingu i njezi kose. Najljepše doba godine kada tijelo tamni, a kosa svijetli nosi i svoje negativne strane, pa njezi kose moramo pridodati i ekstra pažnju. Ipak, bitno nam je da je kosa lijepe boje i strukture kako bismo najljepši ukras našeg tijela istaknuli na najbolji način.

Kao naj „hot“  trendove ove sezone istaknuli bi…

PRAMENOVI

Neovisno o tome koje su tehnike, svjetli pramenovi su obavezan ljetni beauty dodatak. Popularni kao i uvijek, kosi daju posebnu svježinu i polet. Ove sezone predlažemo naglašene svjetle „sun kissed“ pramenove koji prate konture lica. Takav efekt dobivamo tehnikom sjenčanja koji se ističu svojim prirodnim bojama, pa ih sa pravom nazivamo „osunčanom kosom“.

ŠIŠKE

Kao drugi trend ovoga ljeta, istaknuli bi toliko tražene šiške. One odgovaraju svakom licu, stylingu, karakteru te odaju dojam ležernog stila. Postižemo ih tehnikom „išišavanja“ kako bi dobili mekši pad i ležerniji cool izgled. Svakako preporučujemo onima koji žele laganu promjenu i osvježenje svome svakidašnjem stilu. Lake su za održavanje i zahvalne za styling.

MESSY HAIR s laganim valovima

U prijevodu „ neuredna kosa“ nikada nije bila na višem mjestu naše ljestvice hot trendova.  Kojom god tehnikom izvedena, četkom ili figarom, ono što je bitno je da koristimo pravi styling proizvod. Za ovu vrstu frizure koju nikada nije bilo lakše postići i kod kuće, preporučamo Bouncy & Tender styling proizvod od L’oreal-a kako bi imali maksimalan učinak i vrhunske rezultate.

Mirjana Brtan
Frizerski studio: hairMira
Ivana Broza 12, Zagreb
095 1972 751
Foto: hairMira, L’oreal Professionnel