hairMira trendovi 2018/2019

Pariz, glavni grad mode, utječe na čitav svijet. Njegova aura i slava odolijevaju prolasku vremena, a frizerski saloni glavni su dio te modne priče . Kao znak stila elegantnog i sofisticiranog friziranja, Haute Coiffure Française igra važnu ulogu i slijedi korake francuske mode. I nakon 65 godina od osnivanja, Haute Coiffure Française potaknutom prestižnom poviješću, više no ikad je usmjeren budućnosti.  Njegova je uloga promicanje umjetničkog stvaranja, otkrivanje talenata  u segmentu frizerske profesije i osiguranje salona članica da uživaju u komercijalnom uspjehu.

Danas, zahvaljujući ovom festivalu ljepote HCF uspijeva u okupljanju komercijalnih, umjetničkih i profesionalnih vrijednosti francuskog frizerskog društva te omogućuje profesiji dobiti priznanje koje zaslužuje, kao i postići cilj te biti „veleposlanikom francuske frizure u inozemstvu”. Neosporan pionir, Haute Coiffure Française personificira know-how, profesionalnu etiku i vrijednosti koje čine frizerski salon najsvjetlijim načinom transformacije nečije osobnosti. U partnerstvu s L’Oréal Professionnel, HCF ima ključnu ulogu u svijetu mode, a svoje radove predstavlja u Parizu na prestižnom Carrousel du Louvre. Ovi jedinstveni događaji okupljaju oko 2.000 stručnjaka s 5 kontinenata koji kroz Haute Coiffure Française upoznaju nove trendove, tehnike i savjete koji dodatno potiču snove o stvaranju modernih frizura.

Ove godine našoj stručnoj suradnici Mirjani Brtan, vlasnici frizerskom salona hairMira pripala je čast da bude gošća Haute Coiffure Française prestižnog događaja pod pokroviteljstvom L’Oréal Professionnel-a. Mirjana je kao službeni L’Oréal artist odabrana da među frizerskom elitom donese svjetske trendove u Hrvatsku. Povom toga ovih je dana održala i radionicu-seminar za hrvatske frizere na temu Trendovi 2018/2019.g.

Foto: L’Oréal Professionnel, HCF, Mirjana Brtan