Designer Outlet Croatia

Provoditi što više vremena na svježem zraku i uživati u sunčanim proljetnim danima, ono je što svi priželjkujemo ovih dana. Ako bi još pri tome sa svojim partnerom ili prijateljima mogli birati najdraže odjevne komade i maštati o outfitima u kojima ćemo ovog proljeća i ljeta zablistati, složit ćete se da ne postoji bolje od toga. Shopping se mnogima ubraja u omiljene aktivnosti, a često se koristi i kao jedan od načina za rješavanje stresa.

Iako online kupovina ima svojih prednosti, odlazak u shopping centar i razgledavanje izloga ima posebnu čar. Dok će jedni “pobjeći” u shopping sami, drugi će rado povesti partnera koji će im pomoći pri kupovini komada i dati iskrene komentare i kritike na odabrane kombinacije. Znate kako kažu, ipak je sve ljepše udvoje.  Modna influencerica Dora Predojević i travel bloger Marko Medić zajedno su obavili shopping na otvorenom u Designer Outletu Croatia, a u nastavku pogledajte njihove modne kombinacije i pronađite inspiraciju u odabranim modelima.

1.  Denim na denim: trend koji je uvijek na tronu

Jedan od trendova koji već godinama ne silazi s trona je traper. Poželjan je u svim outfitima i zasigurno spada u omiljene materijale brojnih fashionistica. Nećete pogriješiti ako ste od glave do pete u traperu, bilo da kombinirate duge suknje, klasične traperice, jaknu, košulju ili pak kombinezon. Imajte na umu da klasika nikad ne izlazi mode.

2. Snažne boje odražavaju jak karakter

Odijela i odjevne komade u tamnim bojama ove sezone spremite duboko u ormar. Intenzivne boje poput narančaste, ružičaste ili crvene prevladavat će na ulicama grada. Bez obzira koji stil njegujete, jarke boje na klasičnim komadima i modnim dodacima donijet će osvježenje vašem izgledu. Poslužite se bojama i istaknite u masi.

Ovog četvrtka, 13.05. uzmite pod ruku prijatelje i za najbolji dan u mjesecu – Mrak četvrtak, obavite shopping, jer sve je zabavnije u dobrom društvu.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Designer Outlet Croatia