De Longhi

Razgovarali smo sa baristom Karlom Purićem te u suradnji sa njim isprobali smo De Longhi La Specialista Arte aparat za kavu. Inače Karlo Purić je barista, prvak Hrvatske i Slovenije 2018. godine i vlasnik pržionice kave Four Wheel Coffee Roasters, te će vam probati u kratkim i zanimljivim crtama objasniti kako do savršene šalice kave.

Uz pravi aparat možete kao pravi barista pripremati kavu u vašem domu ili uredu. Nakon nekoliko desetaka isprobanih aparata kolega fotograf i veliki ljubitelj kave Ino Zeljak, zaključili smo da aparat „De Longhi La Specialista Arte“ www.delonghi.com/linija-la-specialista-arte je najbolji omjer cijene, kvalitete i lakoće za korištenje.

De Longhi La Specialista Arte dolazi s integriranim mlincem te cjelokupnom opremom za bariste koji vam olakšavaju samu pripremu vašeg omiljenog napitka kao iz kafića. Mlinac ima 8 postavki mljevenja, 3 temperaturne razine te opcije predinfuzije koje se mogu prilagoditi za sve vrste zrna. Također aparat ima i parnu mlaznicu s kojom možete postići savršenu teksturu mlijeka koji dobijete od bariste u svom najdražem kafiću. I što je najbitnija stvar u današnje ludo i brzo vrijeme, aparat je spreman u svega par minuta za kuhanje kave.

Recepturu za savršeni Cortado ( 120 ml šalica )

  • 16 grama kave ulaz – 32 grama tekućine izlaz ( 60ml )
  • 60 ml sviježeg mlijeka 3,2% mliječne masti

Za popis prodajnih mjesta klikni ovdje.

Chic.hr @chic.hr