Tajna blistavog tena

CHANEL stvara LE TEINT ULTRA, novu generaciju podloge za ten kreiranu da zadovolji zahtjeve aktivnih žena: onih koje očekuju besprijekoran ten u svim okolnostima, od jutra do večeri. S teksturom tako laganom da se savršeno sjedinjuje sa svakom konturom lica, tako ugodnom da je svaki Vaš pokret slobodan, Le Teint Ultra je proizvod koji svaka žena mora imati. Pruža savršenu ravnotežu između prozirnosti i pokrivenosti za predivan ten i blistavi mat završni rezultat. CHANEL nudi izbor između kompaktne i tekuće verzije za LE TEINT ULTRA, sa širokim spektrom nijansi, od kojih su neke posebno namijenjene tamnoj koži.

BESPRIJEKORAN TEN

Le Teint Ultra ne donosi samo savršenu pokrivenost i blistavi ton kože zahvaljujući novoj tehnologiji razvijenoj u CHANEL Istraživačkom laboratoriju: PERFECT LIGHT DIFFUSION COMPLEX. Ovaj kompleks kombinira dvije generacije novih pudera: 2-u-1 polukuglaste pudere koji raspršuju i odražavaju svjetlo, te pudere mekog fokusa koji umanjuju vidljivost pora. U ovoj velikoj inovaciji, s jedne strane, prozirne polovice polukuglastih 2-u-1 pudera hvataju svjetlost, a s druge strane, svaka od njih je obložena s manjim sferama koje šire blistav sjaj. Složena struktura ove nove formule vidno raspršuje svjetlost u svim smjerovima za pojačanu blistavost i trenutačni efekt prikrivanja. Nova generacija polukuglastih 2-u-1 pudera  Prozirne polukugle (odražavanje) + Sitne površinske kuglice (raspršivanje) Pojačana blistavost tena PERFECT LIGHT DIFFUSION COMPLEX pruža savršenu ravnotežu između blistavosti i popravka tona kože. Sve površinske nesavršenosti i nepravilnosti smanjene su da bi se postigao besprijekoran rezultat. S izuzetnom preciznošću, mješavina ovih pudera i mineralnih pigmenata ujednačava ton kože i prilagođava ga Vašoj željenoj razini pokrivenosti bez imalo debljine. Rezultat: koža je glatka, homogena i savršeno ujednačena.


SAVRŠENO REGULIRAN MAT ZAVRŠNI REZULTAT I IZUZETNA UGODNOST

Da bi zajamčio besprijekoran završni rezultat bez sjajenja i optimalnu ugodnost LE TEINT ULTRA TENUE kombinira neposredno mat djelovanje upijajućih pudera s dugotrajnim matiranim završnim rezultatom što ga stvara mješavina cinkovih i polisaharidnih pudera. Ovi svilenkasti puderi donose neodoljivo ugodan osjećaj i kožu ovijaju idealnim zaštitnim slojem te pružaju trenutni osjećaj mekoće. Kao pouzdan pratilac, LE TEINT ULTRA osigurava dovoljno prikrivanja sjenilima koja savršeno pristaju bilo kojem tonu kože. Pigmenti koji se ne miješaju s vodom, tretirani aminokiselinama, omogućuju da formula idealno prianja na kožu, a smola osigurava da podloga za ten ne propušta sebum za savršenu pokrivenost i blistavi ton kože od jutra do noći. Fina, nevjerojatno svilenkasta tekstura lagano prelazi preko kože za ugodan osjećaj kao da je druga koža, savršeno je prekrivajući bez imalo debljine. Jednostavan za nanošenje, LE TEINT ULTRA jamči dugotrajnu pokrivenost koja ostaje pouzdana u svakoj prilici. LE TEINT ULTRA kompaktna podloga za ten* i LE TEINT ULTRA TENUE tekuća podloga za ten** testirane su u ekstremnim uvjetima temperature i vlažnosti. Obje pružaju savršenu postojanost 8 sati nakon nanošenja. Ten je znantno ujednačen, a nedostaci su vidljivo smanjeni. Koža je besprijekorno matirana u svim okolnostima. Savršeno je ugodna i sja ljepotom i blistavošću.

Foto: CHANEL