by Ana Ude 

Za ljubitelje ljepote i šminke poznata make up artistica i influencerica Ana Ude organizira radionicu make up-a 12. veljače 2022. od 16:00-19:00 sati u ekskluzivnom beauty centru Lens u Zagrebu.  Make up class-u mogu prisustvovati svi, bez obzira na zanimanje i predznanje. Sve polaznice očekuju i lijepa iznenađenja sponzora Shiseido, Lancome, Rox i Jeruzalemski ormož. 

Cijena ulaznice za make up class iznosi 350,00 kn, a broj polaznika je ograničen.


Što vas očekuje na radionici?

Ana će prezentirati kompletni make up look od pripreme kože, teorije konturiranja, biranja proizvoda i alata, demonstracije apliciranja make up-a od dnevnog do večernjeg koji uključuje sjenčanje očiju, stavljanje eyelinera i umjetnih trepavica te odgovaranje na dodatna pitanja vezana za beauty tematiku. Uz male zalogajčiće i pjenušac polaznici radionice moći će se nakon održane edukacije konzultirati s Anom o beauty trikovima, ali i saznati sve novosti koje nudi studio Lens. 


Tko je Ana Ude?

Ana Ude hrvatska je make up artistica s karijerom dugom skoro cijelo desetljeće. Počevši kao samouka, krenula je od šminkanja prijateljica i poznanica čiji se krug brzo proširio na klijentice diljem cijele lijepe naše i šire pa se Ana u međuvremenu odlučila dodatno educirati i kod poznatih makeup artista poput Doroteje Premužič iz susjedne Slovenije, Helene Dželalije i svjetski poznatog libanonskog makeup umjetnika Samera Khouzamija. Radi i kao makeup edukator, održava tečajeve, radionice, savjetovanja o šminkanju, a iza sebe ima već 5 odrađenih masterclassova, 3 u Hrvatskoj i 2 u Sloveniji. Među klijenticama je poznata po decentnom, laganom make-upu te joj je nit vodilja ta, da je svaki detalj na licu moguće minimalno prilagoditi kako bismo dobili optimalan, svježi i prirodan izgled.

Prijave za Make up class by Ana Ude: info@sport-educa.hr

Chic.hr @chic.hr

Foto: Privatna arhiva