Biotherm Cera Repair Barrier Cream

U Biothermu koristimo snagu prirode kako bismo njegovali kožu od oštećenja uzrokovanih urbanim ubrzanim starenjem. Kombinirajući Blue Biotech know-how tehnologiju s našim programom Blue Commitments, Biothermov Blue Beauty pokret stvara veliki odjek s jedinstvenim proizvodima za njegu kože koji su bogati moćnim prirodnim sastojcima.

Upravo zato, Biotherm sa zadovoljstvom predstavlja novu revolucionarnu formulu koja pomiče granice održive tehnologije: Cera Repair Barrier Cream. Koristeći snagu Biothermove filozofije Blue Beauty i pokrenuta Blue Biotech sastojcima, Cera Repair je napredna krema koja klinički dokazano popravlja  kožnu barijeru. Razvijena istraživanjem provedenim u suradnji sa Sveučilištem Stanford, Cera Repair Barrier je Biothermova umirujuća i ojačavajuća krema koja je odgovor na suvremeni urbani način života. Cera Repair povezuje probiotičku frakciju Life Plankton i Bioceramide, dvojac sastojaka koji imaju moć umirivanja kože, pojačavaju njezin mladolik izgled i jačaju njezinu zaštitnu funkciju. Vjerna Biothermovom programu Blue Commitments, formula Cera Repair Barrier kreme je razvijena da poštuje vodeni svijet. Ekološki dizajnirana ambalaža uključuje reciklirane materijale.

Ne bi se trebali osjećati ograničeno pri zaštiti naše kože. Imajući to na umu, radeći sa Sveučilištem Stanford, znanstvenici Biotherma osmislili su tehnologiju koja pruža osjećaj bez težine na licu te osigurava sastojke bogate vlagom i hranjivim sastojcima u laganoj i prozračnoj teksturi.

Rezultat: Cera Repair Barrier krema klizi po koži stvarajući zaštitni i otporni film koji zadržava vlagu te odbija vanjske agresore.

  • Razina hidratacije je poboljšana.
  • Podržana je zaštitna funkcija kože.
  • Povećana je zaštita od vanjskih agresora.
  • Površina kože je zaglađena, smanjujući pojavu prvih znakova starenja i osjećaja zatezanja.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Biotherm