Betty Barclay Pure Flower

Kada ne gledamo ni lijevo ni desno, već sa svojom jedinstvenom ženstvenošću i unutarnjom snagom krenemo na vlastito putovanje – to je čista magija! Novi miris Betty Barclay Pure Flower inspirira svoje nositeljice da ne budu pod utjecajem standarda drugih, već da slijede svoju intuiciju i strast. Jer život nije natjecanje! Svježi cvjetni miris s čistim i kremastim notama, koji odražava raznolikost života i podsjeća da se u vlastitoj jedinstvenosti nalazi prava ljepota. Miris Betty Barclay Pure Flower dostupan je u trgovinama od kraja lipnja 2024. godine.

Jedinstvenost je naša snaga

Samouvjerene žene koje se ne uspoređuju stalno s drugim ženama, već slijede put svog srca i pri tome bez kompromisa cvjetaju u svojoj jedinstvenosti i ljepoti – to predstavlja Betty Barclay Pure Flower. Miris koji naglašava unutarnju snagu i čistu senzualnost svojih nositeljica, koje graciozno prihvaćaju svoju individualnost i ostvaruju se na svom osobnom životnom putu.

Cvjetne note

Betty Barclay Pure Flower otvara se aromatičnim bijelim lavandom, svježim cvijetom resede i čistim aldehidima. Ljupka ruža, senzualni božur i topli vetiver čine moderan buket u srcu mirisa. Kremasti mošus, suhi amber i baršunasta vanilija dovršavaju sofisticiranost s dugotrajnom elegancijom. Veganski miris, inspiriran snagom svojih nositeljica, naglašava ono što one uistinu jesu: lijepe, snažne, ambiciozne i samouvjerene!

Cvijetni dizajn

Dizajn Betty Barclay Pure Flower također vizualno odražava svoj cvjetni sadržaj: razigrana šarena cvjetna ilustracija na pastelno plavom pakiranju budi ljetne osjećaje. Vrhunac prozirnog, ovalnog flakona je čep u obliku cvijeta, koji privlačno naglašava cvjetnu temu mirisa. Zlatni detalji podižu flakon i pakiranje, čineći ih elegantnima i ženstvenima. Betty Barclay Pure Flower – visokokvalitetan, s ljubavlju prema detaljima i razigranim cvjetnim akcentima, pravi je ljetni ukras za svaku kupaonicu!

Chic.hr @chic.hr