Dubinsko čišćenje i detox kože

Clinique Pep-Start™ Double Bubble Purifying Maska osvježavajuća je i transformirajuća gel maska za dubinsko čišćenje i detox kože. Pruža savršen izgled kože i idealna je za korištenje prije nanošenja make up-a. U samo 2 minute ova jedinstvena formula se pretvara iz pink gel teksture u bijele mjehuriće koja će biti savršena za Instagram vrijedan trenutak „pjena party“ za vašu kožu.

Mjehurićasta senzacija

Ne isušujuća maska za lice bez ulja dubinski čisti i vrši eksfolijaciju kožu. Decyl Glucoside + Sodium Cocoyl Isethionate + Cocamidopropyl Betaine – pjenasti sastojci koji pomažu ukloniti površinske nečistoće koje dovode do začepljivanje pora i siv, umoran izgled kože. Glicerin – sastojak za vlaženje kože koji sprečava isušivanje kože tijekom čišćenja. N-Actyl D-Glucosamine – amino šećer koji povećava nivo vlage kože, smanjuje površinsku suhoću i pomaže u normalizaciji eksfolijacije vanjskih slojeva kože. Mjehurići puni energije pružaju osjećajnu senzaciju vašoj koži dok sastojci za eksfolijaciju podižu površinsko ulje i nečistoće za otkrivanje mekše, zaglađene kože spremne za make up.

Način korištenja

Protresite prije korištenja. Nanesite tanki, jednačen sloj na čisto i suho lice izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite na koži na 2 minute i pričekajte da se maska transformira u tanki sloj mjehurića koji čiste kožu. Isperite s toplom vodom. Koristite 2-3 puta tjedno. Nakon toga hidratizirajte svoju kožu.

Foto: Clinique