Prada Paradoxe

Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

Pitanje koji mami pažnju i odgovor koji prosvjetljuje: što je paradoks, ako ne neograničeni broj otkrivenih perspektiva? Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti. Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte. U ovom novostvorenom prostoru nastaje Prada Paradoxe, miris koji je jednako zagonetan i ugodan.

ŽENSKI IDEAL BRENDA PRADA, ŽENA KOJU SE NE MOŽE SMJESTITI U OKVIRE

Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnu introspekciju i izraz koji se stalno razvija: žena koja nikad nije ista, ali je uvijek beskompromisno svoja. Prada Paradoxe izražava kompleksnosti ličnosti i oslobođenje koje dolazi uz status žene koju je nemoguće definirati. Ovdje kontradiktornost žena otkriva ono što im je zajedničko te otključava više dimenzija bitka, a time započinje dijalog kojim se istražuje i dolazi do otkrića. Neprekidno paradoksalno djelovanje tih sila i protusila namjera je, pozitivna svrha i prostor koji udomaćuje čitavu simfoniju glasova žena, a svaka od njih ispunjava mnoštvo uloga u svakom trenutku. Miris neodredive žene koji se odmah prepoznaje.

SJECIŠTE KONTRADIKTORNOSTI

Prošireni anagram naziva brenda Prada koji ukazuje na njegov radoznali duh, Prada Paradoxe, u srži je zaigran, predstavlja namjeru ponovnog promišljanja i rekonstrukcije. On nas poziva da ponovno definiramo odnos između žene i nje same kroz dinamičan dijalog unutar svake dimenzije koja je čini onakvom kakva jest. U prirodi je paradoksa postavljati pitanja, sabrati niz kontradiktornih elemenata kako bi se otkrila temeljna istina. Prada Paradoxe predstavlja sporo otkrivanje do kojeg se dolazi refleksijom, entuzijastično prihvaćanje holizma po kojem zbroj svih sastavnica ima nezamislivu moć.

MEDIJSKA KAMPANJA, IZRAZ NEOČEKIVANOG

Emma Watson ponovno se predstavlja kroz leću fotoaparata Harleya Weira u medijskoj kampanji koja objeručke prihvaća duh ukošene bočice mirisa Prada Paradoxe koja mijenja pravila. Očekivanja su u potpunosti izokrenuta usred slavlja autentične ljepote i samoizražavanja bez zadrške – sloboda prihvaćanja svih naših osobina koje se kontinuirano razvijaju kao izraz naše statične ličnosti.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR